![]() |
|
Takas yada Satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2013 Saat 01:57 |
|||
Aynen öyle teşekkür ederim. Tüm bilgiler telefonda verilecek.
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
oynamasını bilmiom kanki :) alıp needicem :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
heralde arkadaşın istediği araç smart gibi mecedes slk gibi iki kişilik bişey .
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Abi pılaysiteyşın ı nasıl kaçırdın ya ![]() |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
elemanın biri beni aradı abi tesisatı alsan nası olur abi benim 9750 liram var bide playstation var üstede onu versem olmazmı kredi çekemiyorum yasaklıyım bi ara kredi kartımı ödemedimde oyuzden :) die beni arıyoprya :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
Aynen kardeşim o yüzden koymuyorum keyfe keder benimkisi
|
||||
![]() |
||||
|||
abi kredi çekicem 7.000 l,iram var olur :) tesisatı alsan kaça olur. babam kızıyo o yüzden desteklemior :) gibi sorulardan çok duyarsın abi benden demesi :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
sahibindene ilan koymayı düşünmüyorum comolokko gençlik çok arıyo o zaman. Resimleri henüz yok pazartesi günü ön cam değiştikten sonra koucam resimleri
![]() |
||||
![]() |
||||
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|||
ilanı varsa yada resmı koysan daha kolay işn sankı kardesım :)
|
||||
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
||||
![]() |
||||
|||
Merhaba arkadaşlar; 2 kişilik bi araba alıcağım için 106 quick' im. Takasa açık ve Satılıktır. Her türlü 2 kişilik araç tekliflerinize açığım üzerine biraz para verebilirim yada alabilirim. Detaylar telefona konuşulacaktır. Esen kalın
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |