![]() |
|
rolanti motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anilburak ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilburak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2013 Saat 15:28 |
Tm saool
|
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su forumda bı baksan herkes aynı sorunu yaşamışdır aracın ne bılmıyrum ama o kadr yuksek bı malıyetı yok benım 106 da da oldu işcılk dahıl 200 lıraya cozdum başda bı balata spreyı alıp parcayı sokup guzelce temızlemını onerırım ılk basda bı duzelme olucakdır ama ılrde tekrarlar bu kronık sorun bu aslanlarda imkanın olursa bı bılgısayara baglat tam hatayı gorebılırısn .
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
soğuk havalarda yapar
|
|
![]() |
|
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu kendi kendine gaz verme sorunu benim 306 da vardı.
Onca yere gittim rolanti motoru dediler 600 tl fiyat çıkardılar. Ancak arıza hararet müşüründen cıktı.50 liraya kapattım. Tavsiyem aracı bilgisayara bağlattırın ben öyle buldum sorunu.
|
|
![]() |
|
anilburak ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilburak
Nerden aldığını öğrenebilirmiyim
|
|
![]() |
|
AmorFati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: - Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Dün Bunu Yaklaşık 3 gün önce değiştirdim ve beribir orjinalini 230 tl ye aldım ancak gaz verme problemi ara ara devam ediyor...
|
|
Life
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam maliyetli değil dediğine benimkine 400 lira dediler benimkide arızalıydı fakat 3 ay önce bi söküp geri taktık sıkıntı gitti gibi bişi ama arada gene ara ara kendi kendine gaz vermeler felan olmuo değil ama dediğim gibi 400 - 500 lerde fiyatlar....
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilburak
Cvap bekliyorum sanayide 500 ü bulır dediler
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
çok maliyetli bir parça değil ama teknik detayları arkadaşlar yazacaklardır geçmişolsun...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilburak
benim araba sanayiye götürdüm rolanti motoru bozuk dediler. yaptığını anlatıyım araba normal çalışıyor fakat gaz pedalını 2000 getirdiğinde ayağımı sabit tutuyorum ama gaz verip çekmiş gibi oluyor.bunun sebebi nedir sanayidekilerin dediği doğrumu nasıl yaptırırım yardımcı olun lütfen..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |