![]() |
|
Yeni Kontes :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 15:13 |
|
Fena bişimiş yav :)) maşallah.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BUDA BENİM CANAVARIM ANTRENMAN OLARAK HEP ARABAMI ÇEKER ....
SAFKAN AMERİKAN PİTBULL TERİER ....
İSMİ DANGER VE GERÇEKTEN İSMİ GİBİDİR ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ciğerli olacak gibi sanki
![]() |
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ProtezRock Abi :D FantaziMetal
![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Dark Tranquility Dinliyorsa yeter yav :) tarzını yerim ben o işin :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Senin yegen Dark Tranquility mi dinliyomus LETHE Falan :))
Masallah kotu kopek gibi duruyor ama isin boyutu fakli. Ben vahsi egitecegim abi kafami bozani yesin :D |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
6aylik olunca verecegim abi :)) |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Maşallah abi bobo çok güzel :)) bende alacaktım çıktım husky aramaya herkez golden tavsiye etti, bizim İbrahim'e de sordum, oda golden yada husky 2side değişik problemleri olan çok güzel 2 cins dedi. bende husky'e heves sarmıştım alıyım derken sizden iyi olmasın ismail diye bir arkadaşım, bulmuş almış getirmiş, çok ani oldu bulamıyordum izmitte :D golden almayı kıl payı kurtardık yani :))
Bunlarda yeni resimler :) Tasmasız gezmeye alıştık, tasma istemiyoruz :D ![]() Severkene ![]() Havlama Duyunca ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
:)) muhabbet guzel arkadaslar
İyi basiyor cok yakiyor 3gunde 15tl mama 20litre su :) Yeni daha emrecim yarin periyodik bakima gidecez :D Senin kocaoglanin masallahi var 3yasinda gibi :) bende o yasini gorurum insallah :)) |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
Benimki tek başına şahin çekiyor abi hele birde önünde bayan bir arkadaş varsa yeterli :)
(Dişiyi nitro niyetine kullanıyorum :) ) buda benim koca oğlan :) ![]() |
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
hayırlı olsun Aziz'im kaç binde :D
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
hayırlısı olsun...
kaç basıyor bu bide kmde ne yakıyor )
|
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
|
Aynen bide aglamali ulumazmi
![]() 4silindir ama wp sini (wolfpower) dyno teste sokmadim henuz. 1yasinda 1ton cekerse yeter (kizak yada tekerlekli herhangi bisey cektiririz artik :)) ) ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
maaşallah aziz usta kaç motor bu gti mi :)))
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
maşallah nazar değmesin bakımı zor olan bir türdür abi :) 8 yaşına kadar beslediğim bir husky var cidden dediğin gibi ulumalarıyla meşhurdurlar :)
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
asalete bak be...bu endam wan dam da bile yok :D..şaka bi yana maşallah gözleri çok güzel
|
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
|
o araç satılmış malesef. kısmet değilmiş...
şu anda ansızın hediye gelen bu Hanım efendiyle ilgilenmeye karar verdim. Ona güzel bir yuva hazırladıktan sonra araç almayla ilgileneceğim. malumunuz sitede oturuyorum ve Kurtları sitede beslemek caiz değildi. gece gece aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye sesler yukseliyor 1 haftaya yazılı kovulma almadan uzayalım siteden :D :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |