![]() |
|
polislere dikkat |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 14:36 |
cezalardan bu ara felaket yanıyor ceplerimiz 15 ağustosta aracı 5 dakika park ettiğim ulus ta yaya yolu üzerine park etmişim güya onun 77 liralık cezası 26 eylülde geldi yaya yolunun bitimine park ettiğim halde hemen 27 eylülde 57 tl olarak ödedim küsürü de vardı
3 gün önce de yani 1 ekimde yine başka bir ceza geldi 23 haziran 2013 ün cezası kardeşimin lys gününde ankarada Gata diye bi semt varmış(?) insan etlik yazar sabah 07.45 de radara yakalanmışım 80 km ile 343 tl de bu salı geldi bakalım bu ne zaman ödenir bunu bilmiyorum Olayı şuraya bağlayacam cezalar sıkı ama hiç bir şekilde düzenleme yok yakıt pahalı bakalım sonumuz ne olacak ?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek sorunumuzda bu zaten
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her yerde olduğu gibi trafikte de çifte standart hüküm sürüyor güzel ülkemde ![]() Aracım durduruldu ceza yazmakla tehdit edilip camdaki filmlerim söküldü. İşin garibi o anda yanımızdan simsiyah camlı Mercedesler geçip duruyordu. Bunlar ne dediğinde "işimizi senden mi öğreneceğiz" diye azarlandık. İşin dahaaa da garibi arabayı aldığım adamı aradım ne zaman takıldı camlara film dedim, hiç sıkıntı yaşamadın mı dedim. Dediği aynen şu "Valla o kadar çok zaman oldu ki hatırlamıyorum bile ayrıca ben askerim kimliği gösterip geçiyordum çevirmelerden". Yüksek yerlerde dayın varsa, askersen, polissen her seyi yaptirabilirsin bu ulkede. Yüksek yerlerde dayı anımı sonra anlatayım.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence cok ıyı oldu istanbul adam olur biraz belki
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
birde şu mevzu var heryere mobese eds felan koydular çatır çatır ceza geliyor buralardan madem trafik polislerini asayişe kaydırsınlar hiç trafik polisi olmasın bunlara yapılan ödenekler masraflar daha fazla kamera radar koymak için kullanılsın hem ıspatlı hem adaletli cezalar yazılır ülkemizin bütçesine çok büyük bi mebla kazanç sağlanmış olabilir bence bu kadar trafik polisi + araçlarının yakıtı+bakım tamir masrafları devlete kalmış olmaz mı ?
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
alicilik
![]() |
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ankara Kızılayda GMK bulvarında Aşağı Sıhhıye istikametinde MC donalds önünde sürekli bir trafik polisi durur. ben beni bildim bileli aynı polis. Gözüne çarpan araba oldu mu affetmez 5sn bile bekletmez. Taksi düşmanı fırsat avcısı. Bir gün babamı bekliyorum oradan alacak beni. Anons geldi bordo pejo diye. Adam hemen 20sn sonra bordo 206yı durdurdu. Camlar filmli ama onun dışında ınanın bişi yok. Çocuk kzı arkadaşı iles akin sakin gidiyor egzos fln da yok arabada. Oğlan o kadar uğraşmasına rağmen kızın yanında rezil oldu ne dil döktü memura ama adam hem camı çizdi hemde ceza yazdı. Bu memurun eğer o yolu kullananlar dikkat ederse tam o noktada yeşil bir tipo durur. Bu tip abart egsozlu camlar filmli ve arka camda saçma sapan isimler yazılı orası burası stickerlı. O araç bu memur beyin şahsi aracı. Kimse de bii diyemiyor. Hem durduğu yer ofsayt hem aracın kednsi men noktasında. Bu adam çatır çatır ceza yazıyor. Film yasaksa devlet kurumuna husus araç dışında hiç bir araçta olmayacak buna emniyet müdürnün şahsi otosu da dahil. Emniyet memurunun ve ya müdürünün sivil hayatta benden ne farkı var ? Benden farklı mı hava soluyor ? Yüce bir varlık mı ? olmazsa olamz mı ? hergün bir cephe de savaş mı kazanıyor ? Ne yani bu adam bu şekilde davranabiliyor? Yunuslar zaten uçmuş. Eğer aramızda varsa kusura bakmasın benim lafım herkese değil. Yunuslar keisnlikle normal polis memurundan beterler. Bir kaç kez rastladım allah iyi muhabbete bile denk getirmesin beni onlarla. Çok ciddiyim iki kere uyuşturucu kontrolünden geçtim ama (araba bmw diye göze battık halbuki adliye arması flnda vardı) kesinlikle insan dışı davranıyorlar kontrollerde. Bu adamlar ceza yazacaklar ben artık hayal edemiyorum. bunu birde fahri müfettişi artırıp hali hazırdaki mobese yetmiyor gibi asayiş sağlayacaklar....... Bu ülkede olacak iş değil. Sözüm meclisten dışarı bakkaldan ekmek alır gibi ehliyet verip sonrada eğitimi yetersiz ve egoist insanların eline böyle bir yetki vermek bilmiyorum başka nerde olabilir ? |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
çakallar ya benim ön camdaki yazıya kesicekdi adamı ikna edene kadar canım cıkdı :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
geldi bana 2 tane biri mart biri nisan 420tl |
|
![]() |
|
hocam valla bana da versinler bi koçan makbuz millete ne cezalar yazardım sonuçta her yazdığım cezadan prim gelecek bana bunu bilerek daha iyi yazardım cezayı
|
|
|
![]() |
|
birde benim anlamadığım istanbul trafiğinde saatlerce bulunan ticari taksiler ve hatlı minibüsler trafik kurallarını bizden daha iyi bilmeleri gerekiyor normalde ama bu vatandaşlar yanında ekip aracı bile varken kural ihlalleri yapabiliyorlar ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyebiliyorlar ama polislerimiz bunlara birşey yapamıyor birkaç örnek geçerseniz farkedersiniz topkapı-bayrampaşa dönüşü topkapı maltepe bayrampaşa dönüşü matbaacılar sitesi karşısı kavşak ışıkları resimlerini çekiyorum mail atıyorum arayarak ihbar ettiğimde oldu ama telde verilen cevap bu şekilde bişey yapamayız ekip yollayın diyorum her kavşağa ekipmi koyacağız birde hatlı minibüsün arkasına tabela koymuşlar bu minibüsü özel eğitim almış istanbul beyefendisi kullanıyor gibi bir yazı tuhaf....
|
|
|
![]() |
|
ilk önce çuvaldaki çürükler ayrılmalı ama çürüğü ayıracak olan kim? haklı yere yazılan cezalara itiraz yok zaten hiçkimseden mesela başıma gelen olay neymiş kemeri arkadan bağlamışım sonuçta göğsümü sarıyor ve fren anında öne savrulmamı engelleyebiliyor özellikle bunun için ceza yazılmamalıydı belkide ve bu olayda mahmutbey gişelerden tekirdağ yönünde girdim uygulamaya durmayadabilirdim en sağ şeritten el kaldırdı ben hgs nin en sonundaydım ogs ye en yakın şerit yani durdum ben araçtan indim kemeri çözmeyi unuttum ekip otosunun yanına gittim hayırdır dedim diğer memur gitti arabaya bakmaya koşarak geri geldi ekibin yanına amirim amirim kemeri arkadan bağlamış diye ispiyonladı birazda benim talihsizliğim ama buna da ceza yazılmamalı bence
|
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bence Çok yerinde bir uygulama..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bir polisin ak dedigine ötekisi kara diyor tutarsızlıklarda hat safhada bence bu kadar geniş yetki verilmemesi gerekiyor yunus polisleri pek insanlara iyi niyetli yanaşmıyorlar suçlu olsanda olmasanda ...
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
2 hafta önce 5 dakikalığına bıraktığım dörtlüsü parkı yanan aracımı çektiler Ve inşaat önün'den..! Trafik akışına en ufak zarar vermemesine rağmen.. Banka önü,devlet daireleri eyvallah inşaatın önünde duran aracı cekiyolar artık.. 80 Tl otopark + 72 tl park cezası geldi şimdi evime en ilginç tarafı kağıt var elimde borcum olduğuna dahi kanıtım var parayı almıyorlar Borç görünmüyormuş :D 15 günü bekliyorlar 35 Tl almamak için..
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
amaç üzüm yemekse iyi ama sanki bağcıyı dövmek niyetindeler . birde ödenek olmadığı için cezalar gönderilememiş bayram öncesi bir çok kişiyi süpriz cezalar bekliyor ödenek çıkmış.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bence caydırıcı ve mantıklı, Bakkalda olabilir :)
Ne yanı ben yeri geliyor 200 kmyi geçiyorum ama kimsenin canına kast etmeyecek şekilde yerler ayarlamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bunu umursamayan bazı pislikler yaya yolu olan yerlerde bile sarı ışık yanmasına rağmen gazı kökleyip ışığa takılmamaya çalışıyorlar. ayrıca kötü niyetli yada emekliliğine az kalmış ruhu daralan polislere denk gelmemekte dikkatli bir ayrıntıdır. iyi olmuş, ne kadar tepki okadar etki. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Bir süre önce bu haberi paylaştım ama idrakı olmadı çünkü herkes trafikte kötü kullanan insanlara yüklendi.
Ülkemizde trafikte herkes mükemmel değil biliyorum ama gereksiz yere ceza kesilmesi ve trafik polisleirnin gereksiz ve tutarsız davranışları asayişi engelliyor . Bizim takıldığımız nokta bu. Bu kadar fazla ceza kesilirken nedense trafikte bir değişiklik yok. Sadece devlet para kazanıyor. Bana kalırsa polisin çok ceza kesiyor kuramını diğer organlara aktarıp sadece kazanç peşindeler. |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Oldu bari bizim bakkalada yetki versinlerde oda ceza yazsın..amaçları hazineye daha çok gelir elde etmek..
Düzenleyen korkusuz202 - 03 Ekim 2013 Saat 19:59 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
az önce atv gösteriyordu gereksız cezalara karşıyım ancak öyle ınsanlar varkı cezayı sonuna kadar hakedıyor yanlız trafık konusunsda yetkılı olmayan kuruluşlara bırden bıre yetkı vermek ne anlama gelıyor onu çözemedim .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |