![]() |
|
Zorunlu sigorta fiyatları!!!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 23:37 |
|
sigorta fiyatları yükseldi ama yeni açtıracak olursan yüksek devam eden sigortanda kazada yoksa muhakkak düşük olmalı ben geçen yıl 325 tl ye yaptırmıştım bu yıl nisanda hasarsızlık indirimiyle 285 tl ye yaptırdım.ayrıca sigortanın kapsamıda çok önemli.son bir not sigortacının tavsiyesi 100 & 150 civarındaki masraflar için sigortaya ödetmeyin dedi kendi arabasında 4 tane o civarlar hasar kaydı varmış sigorta teklifi 1350 tl olarak çıkmış.
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fiyatı bilmem ama axa iyi firma, uygunda veriyor. hesabı hemen kapatabiliyorsun. expertiz hemen geliyor 1 haftada rapor hazırlatıp çözümlüyor vs vs.
ben 572 liraya mapfree den yaptırmıştım en son aracımda. 2günde geri veremediler kalan bakiyeyi. ama öncekilerin hepsi axaydı ve satış belgesini gönderdikden 2 saat sonra hep hesaptaydı para vesselam :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sağolasın.Ama baktım en ucuz axa dan çıktı (265 tl) .Bende sigortayı yaptırdım.Zaten geçen senede 235 idi.Eski sigortam euro sigortaymış.Aman arkdaşlar sigortacı söyledi:''Bu sigorta şirketi kaza yaptığında müşterisine sahip çıkmıyormuş''dedi. |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
bilgileri ver ben bakayım yaşın küçük olduğundan dolayı en uygun axa da çıkar |
||
![]() |
||
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
|
Ben daha gecen ay 200 tl ye yaptırdım sigortamı toplam 246 tl idi.bi önceki arabamdan kalma 36 tl vardı onu düşdü 300 tl verdim bozugu yokmus abi 200 tl ver yeter dedi 200 tl cıkmış oldu cebimden ama toplamda 246 tl idi :) AKSA sigorta ama plakam istanbul plakası degil ondan uygun :)
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
aynen öyle kime nekadar takarlarsa sana 350 liralık eye 500 çeker dışarı ıkarsın başkasına aratır aslında şu fiyat yanlışlık var der :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
bende 310 a yaptırdım temmuzda
ama içinde bide ek paket var yol yardımı olarak
Düzenleyen blinddark - 03 Ekim 2013 Saat 23:46 |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Bugün 2004 Citroen C2'me anadolu sigortadan 590 liraya yaptırdım.. Ki bu en ucuzuydu diğerleri uçup gidiyor.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Sigortaların fıyatları değişken oluyor ıyı bır araştırma yapmakta fayda var .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
mutlaka artış var, ama bir önceki seneyi geçmiş olması düşünülemez sabit firmayı baz alırsak.. çünkü ben araştırmama göre en uygun 420 tl fiyat verdi 750-800 hatta üstüne çıkanlar bile oldu bu fiyatların bazı firmalarda. sonuçta değişen herhangi bir durum yok. uyguladıkları sadece hasarsızlık indirimi oldu. Bu arada verdiğim bilgiler aracım olan 2011 model Fiat Panda en full olan seçeneği dynamic + GP 'e ait.
Özelden talep edecek arkadaşara firmayı önerebilirim.. Bir görüşün derim.. Sizi en uygun sigorta firmasını sunacağına eminim..
|
||
![]() |
||
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
|
Sigorta yaptırırken bir yere bağlı kalma. 3-4 tane yer gez, fiyat araştır. Sigortacının birisi 711 TL fiyat çekti, bir diğeri 300 civarı. Tutturabildiğine yani...
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
yok hocam yapsam yaptım derdim...biraz önce axa sigortan aradılar 260 tl çektiler.Nasıl bi iş anlamadım. |
||
|
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
Maalesef fiyatlarda 2012ye göre % 60-70 oranlarında artış var, bu durumu ayrıca ruhsat sahibinin özellikleri de etkiliyor. Yaşının genç olması, emekli olması vb.. etkenler fiyatları etkiliyor . Ben gecen sene farklı bir aracı 240 tl ye yaptırmışken bu sene aynı yaşta 308 i yaptırmak için piyasayı araştırdığımda 400 ile 580 tl arasında fiyatlar aldım..400e ertesi gün yaptırmaya gittiğimde acentadan 450 tl olduğu haberini aldım , sürekli oynuyor fiyatlar dediler..artık içeriğine göre en uygun yere yaptırmaktan başka çare yok..
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
hıc kaza yaptın mı hocam sure ıcınde..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
aracı 3 ay once aldım 250 tl ye yaptırdım marphe sigorta ...
|
||
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bende yeni yaptırdım.. Geçen sene 560 tl ye aracı aldığım bayi yaptırmıştı. Geçen hafta süresi yeniledim 420 tl'ye.. Firma konusunda araştırmalısın..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
merhba arkdaşlar 1 hafta sonra sigortam bitiyor..internetten bi sorgulayım dedim.Bi baktım ne göreyim!!!geçen sene 235 tl ödemiştim şimdi baktım 450-550-600 gibi fiyatlar çıkıyor..Yaşım 21 hasarsızlık indirimden yararlanıyorum ama fiyat yüksek yine neden sizce??ne olabilir
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |