![]() |
|
27/10/2013 BURSA BULUŞMASI Özdilek te |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 Saat 19:00 |
|
Bende gelemiyorum malesef gidicek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim yolculardan hala ses seda yok.Aziz Mahmut nerelerdesiniz
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
MAŞALLAH GÜZEL KARELER...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
aziz eklendi
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Benim catisma yarim kaldi ama %60 ben kazanacagim. Ersin beni alacaklarin listesine yinede ekle mahmutta yarin haber verir.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar istanbul ve izmitten toplantıya katılacaklar izmitte bi araya gelebilirsek beraber gideriz bi organize olsak iyi olur
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Yak gemileri Aziz, gemileri yaktım geldim dersin :)
|
||
![]() |
||
|
aziz çek resti ben gemi filan anlamam gelmiyorum illede gelecekse o zaman bursaya yanaşsın de sonrada pazar günü beraber gidelim
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
şuanda ağır çatışma içerisindeyim.
Kurumsal şirketlere sesleniyorum ELEMAN LAZIM MI?
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ağır lafı kendin yiyecen sonunda Aziz :)
|
||
![]() |
||
|
1nci gemi = Hava ve Boğaz geçiş müsaadeli
olarak 27.10.2013 – günü olarak bildirmektedir.
2nci gemi = Limanınıza
aşağıda listeli yükleri getirecek ilgi gemi ETA Limaş 27.10/0200 hrs vermektedir. 3ncü gemi = xxxx gemisi 26.10.2013 saat 23:00 eta
vermekte. 4ncü gemi= Konu gemi için beklenen tahliye aralığı 27-28 Ekim
olup...
Bunlar gemi ihbar mesajlarıdır arkadaşlar, hani dedim ya 3 gemim sarktı diye Şom Ağzım varya şom ağzım |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Tonla agir laf ederim :)))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Hepinize şimdiden iyi eğlenceler güzel bir buluşma olacak gibi :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
güzel fikir ersine katılıyorum
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
İstanbuldan gelecek arkadaşlarla izmitte buluşupta gidelim olmazmı
|
||
![]() |
||
|
Abi ben +1 değilim TEK'im The One, Single,Alone :D :D olursa eğer o sıralar sen SERKAN abiyi +2 yaparsın beni ekleyip :D :D :D olmazsa -1 :(((
Kahçah benzın yohtır, :D Kaçık benzin var :D White Spirit'i bol :)) (inceltme işlemlerinde uygulanır)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
babo gaçah benzin yohmidir bizde geleh
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 21 Ekim 2013 Saat 16:45 |
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Çalgılı çengili isterim ama. Arap şükrü de olsun ;)
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Topram bak hep ben yokken yapıyorsun bu organizasyonları.. Çemkircem haaa..
![]() |
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
doru diyorsun abi inşallah ama inanın gelmeyi çok isterim. inşallah orda olucam...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |