|
Yolcu koltuğundaki hava yastığı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 00:57 |
AĞIZ DOLUSU SÖVSEK GÜNAH DERLER MK
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok ucu açık bir soru böyle bir kapalı kutunun çalışma testi nasıl yapılır bilmiyorum :) Teşekkür ederim Serkan Hocam bende öğrenmiş oldum :) Düzenleyen Mesut48 - 02 Ekim 2013 Saat 22:36 |
|
__B0DRUMLU__
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çalışmazsa airbag ışığı muhakkak yanar.
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hava yastiginin calisir vaziyette oldugu nasil anladiniz bunu merak ettim dogrusu :)
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normal yolda giderken aniden 2011 Mondeo sol taraf perde ve koltuk hava yastığı patlamıştı,servise kontrol ettirdiğimizde sensöre taş gelmiş cevabını aldık :) Fiyat ? 4850 TL.
Dışarda 750 TL + KDV'ye çalışır vaziyette teslim ettiler. Dışarda yaptırın bence.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok para hocam bence dışarda yaptırın.
|
|
die4you
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1650 TL fiyat verdi. Eğer yanlış anlamadı isem...
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun Hocam, servis ne kadar fiyat verdi merak ettim.
|
|
die4you
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar aracım partner tepee 2011. Bir kaza sonucu yolcu koltuğundaki hava yastığı patladı. Bu hava yastığını yaptırmayı düşünüyorum fakat serviste biraz kabarık fiyat çıkardılar. İstanbulda hava yastığı tamiri yapan firmalar varmış orada beyin ve kemerler dahil 250 tl ye yaparız dediler. Sizce servise o kadar para bayılayımmı yada istanbuldamı yaptırayım. Bu şekilde daha önceden karşılaşan varsa bir akıl verirse sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |