![]() |
|
Araçta tuhaflık var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 14:15 |
Çözelbildiğinize sevindim. En azından sürekli aynı hatayı yapmış ve teşhis kolaylaşmış. Birde bizim gibi bahtsızlar vardırki, Arabanın sol önünden voook vooook ses geliyordu sürüşe başladıktan belli bir süre sonra 5 dakka sonra felan ses kayboluyor belli bi süre sonra yine 5 dakika vook vook ses çıkartıyordu. Tamirciye gidene kadar ses devam ediyor. Tam tamirciye gelince ses kesiliyordu.. 3 defa tamirciye gittim 3' ündede. ses kayboldu. En son arabayı tamriciye (ustaya) bıraktık. Dedim abi benzin var içinde akşam eve bunla git sabah işe gel ^^ bikaç gün git gel illa denk gelirsin. Adam ilk günden denk getirdi allahtan problem bilyalardaymış^^
|
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun Çözüldü. Sağ Ön aks iç yuva bozulmuş.
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam direkt rotbalanscıya git test sürüşüne çıkın durumu anlat
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
aynı sorun benimde 4. viteste 2500 devirde filan yapıyor sonra kesiyor
![]() |
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence aks dan hocam oncelikle git bi rot balanscıya goster o sana soyler neyın ne oldugunu ona gore yaptırırsın
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
aynısı başıma gelmişti motor takozuyla aks değiştik, iyide bir kazık yemiştik
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Yarın sabah erkenden tamire gidecem bakalım. Yazmayı unutmuşum dip gaz yapınca yüklenmeye başlayınca aracın kasasına kadar hissettiriyor. Bakalım kazık yemeden cıkarız inş işin içinden...
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Motor takozlarından yada aks dan yapar
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Herkese selamlar, 206 Quıksilver aracım 2. viteste 4-5 bin devir arasında araçta zangır zangır titreme ( Topallama gibi ) durum oluşuyor ve bu titreme içerden vites kolunda da tepmeler mevcut sorun neden kaynaklı bilmiyorum. Diğer viteslerde durum normal. Vitesten atma gibi bişeyde yok. Baskı 5 ay önce değişti. Şanzumanda ses vs bişeyde yok yağını felanda yeni değiştirdim. Aklıma akis geliyor ama diğer viteslerde de sallaması lazım. tuaf bir durum önerilerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |