![]() |
|
208 1.4 HDI Led Önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 19:38 |
Amacınız ve beklentinz ney ?
Philipsin seti var 300tl civarlarında. Çİn işi setler var 20-30tlden başlıyor. işçilikte sizin isteğinize göre değişir ama sıfır ve daha yen model bir araç o yüzden düzgün bir yerde yaptırın. Benim aklımda Audideki şu sinyalli ledlerden var. 20-30 dolardan satılıyor ebay da. Normalde gündüz farı ama sinyal yanınca turuncu oluyor. |
|
![]() |
|
onder16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açıkcası hangi başlık altına açacağımı bilemediğim için birkaç yere birden açtım.
konu hakkında bilgi alabileceğim en uygun yer neresidir ? Teşekkürler
|
|
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynı konudan sadece bir konu acarsanız cözüme kavusur isteğiniz umarım
|
|
![]() |
|
onder16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Merhaba ustalar, bir peugeot sever olarak bugün aranıza katılmış bulunuyorum
Aracım 208 access düz donanım :(( olduğu olduğu için gündüz farı (led) taktırmak istiyorum. hangi tür led kullanmalıyım, Maliyeti ne kadar olur? Servise götürmeyi düşünmüyorum, malumunuz yüksek maliyet çıkacaktır... Herkese kazasız keyifli sürüşler... |
|
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |