![]() |
|
sticer nasıl olur sizce ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2014 Saat 17:44 |
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
krom renkte bi dene istersen....
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
abi bu konu çook eskiymiş yaaaa.. pardon
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
bence bu çok iyi olmuş bundan başka da bende olacağını düşünmüyorum.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi ankarada reklam malzemeleri satan yer var numarası (0312) 384 3548 :) kesin vardır :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
mat kırmızı daha hoş olur ama jant rengi ile ayrı düşer
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
hocam bence hiç yapma bence marşpiyer yaptırsan daha farklı durur aracın
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Abi hoş olmuş photoshop hali bile.. Renk tutturamama olayı kötü haber, ama baktın rengi bulamadık jantın rengini değiştirelim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Abi, Sen 1 jant'ın resmini çekip yüksek kalitede bana mail atarsan sevinirim. birde, ölçüleri alabilirsen, hatta sadece Uzunluk yeter gerisi Standart olmaz zorunda zaten.
nerden nereye olacak onu hesapla, ben burdan sana folyo bulurum sanırım. :) koyu bakır var burda baskıcılarda, yada en kötü renk tutturuğ vektorel bastıracağız deneme yanılmayla. yani küçük test baskılarıyla rengi uyduruncaya kadar :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Tamam üstad bi bakalım.
yok ben senin janttan damla numune aldım. Shopta renkten kopyalam yani :)))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
abi renk kodu nedir var mı renk kodu, ben ona göre bi ayar çekmeye çalışıyım.
yada boyanın kutusunda renk bilgileri vardır. onların fotosunu çek, %70 hallederim gibi :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aaa valla güzel durmuş he
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
bencede denemeye değer...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
denemeye deger bencede :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Hadi hayırlısı o zaman, Altına imzamı isterim bak
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Kaliper renginide denedim (Kırmızı ama hiç olmadı diye paylaşmıyorum :)) bu Güzel olmuş ama yav
![]() Düzenleyen Aziz - 24 Eylül 2013 Saat 18:36 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Neyse online shopla bu şekilde halledebildim artık renk zevkinize uygun olmasada göz zevkine uygun olur belki :)))
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Abi sticker'in kendisi 207 rc Le-Mans imzası olmakta, pejoyada çok yakışıyor, jant rengini tuturdun mu yakışır bence :))
![]() ayrıca photoshop'um olan pc yok artık yapamıyorum malesef :(( Düzenleyen Aziz - 24 Eylül 2013 Saat 18:22 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |