|
kumanda |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2016 Saat 12:57 |
||
Öncelikle selamlar herkese kumanda uygulamasını yaptım dirençle. şemada gösterilen dirençleri kulandım.5 direnç bağladım.Ama karışıyor.Mesela ses kısmaya basıyorum ses açıyor.Kanal aramaya basıyorum F1 F2 bandı değiştiriyor.Yani fonksiyonları tam kullanamıyorum.Kumandada 8 devre var.bunlardan biri direk elektrik.geri kalan 7 devre 1.ses açma 2.ses kısma3.radyo kanal arama yukarı 4.radyo kanal arama aşağı5.src kanal değişim radyo cd usb aux gibi 6.ve 7. devre orta makara ileri geri hafızadaki kanallar arası geçiş8. devre ortak elektrik
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim aracımda 2.5 yıldır takılı o aparat. 98tl ye almıştım.
makyajlı 307ye aldım Kendi kullandığımız opel corsaya aldım tıkır tıkır kullanıyorum. |
|||
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sırf o kol için orijnal teybi taktım :D bana olmaz dedilerdi
|
|||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Ayrica 100 150 liraya satılan bi aparat var sadece sony ile uyumlu pionerr da duydum ama satışta hiç görmedim
. |
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
:) yazını yeni gördüm :D |
|||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
||
ali kardeş sen bu ses sistemi işinde baya bi uzman birini benziyorsun benim 307 nin teybide Pioneer 2550 bt double din bu teybede direksiyon kumandasını bağlayabilirmiyiz acaba bu teybinde şeması varmı sende
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dükkandaysan gelicem yanına bikaç bişi lazım hemd e tanışmış oluruz :D Bu da şema |
|||
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ali selam devre şemasını eklermisin?
|
|||
206x-line
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
|
||
pek anlamis değilim ali kardeş bir oto elektriğe yolumuz düşerse sorariz ancak galiba
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kenwood bilmiyorum ama pioneer yapılabilior. devre şeması var.
|
|||
206x-line
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
|
||
arkadaşlar aslanımda orijinal teyip olmayip kenwood marka mp3 calar marka takılıydı aldigimda bu yüzden direksiyondaki teyip kumandasi pasif durumda onu nasil devreye sokariz bilgisi olan varmi
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |