|
206+ (plus) Hız sabitleme (benzin+dizel) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Byloss
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2019 Konum: Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 Saat 13:23 |
|
Teşekkür ederim :)
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rica ederim sırf hız sabitlme için ta buralara gelmenize gerek yok hocam. Dediğim izmir merkezde bu işlemleri yapan ustalar var siz aliexresten kol siparişi verin. Mutlak izmirde yapan bir usta bulabilirsiniz. Facebook ta bu tip işlemleri yapanlar var. oradanda ulaşabilirsiniz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Byloss
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2019 Konum: Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tşkler Ankara’ya şu an gitme şansım yok ama şubatta gelebilirim iznim var
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankara da olsaydınız yardımcı olurduk hocam. eğer profilinizdeki gibi bodrumda iseniz izmirde özel servislerde yapanlar vardır hocam.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Byloss
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhabalar benimde 2012 model 206 + var hız sabitleyici taktırmak istiyorum yardımcı olmurmusunuz ?? Benzinli
Düzenleyen Byloss - 07 Aralık 2019 Saat 21:49 |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam merhaba,
Döküman diagbox için 206larda diagbox kullanamzsınız. Program direk pp2000 ile açılır. 1.4 benzinli 206da denemedim ama şase numaranızı özel mesajla bildiriseniz bir bakarım. |
||
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali kardeşim öncelikle uğraşların için teşekkür ederim güzel paylaşım yanlız bişey sorucam benim araç 2005 model 206 1.4 x_design otomatik takılırmı acaba döküman gönderirsen sevinirim tşk ederim
|
||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güncel....
|
||
hakan06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sağolasın ali kardeşim çok iyisin.
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi bana biraz zaman ver ben sana Kumanda kolu + montaj + aktivasyon için yardımcı olacam |
||
hakan06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
nerdeyse 1 senedir ortalarda yoktum arabadanda hayattanda soğumuştum neyseki tekrardan ısındım her ikisinede ali kardeşim benim aracada yol bilgisayarı takmıştık o zamanlar diyodun hız sabitlemeyide yapıcam diye başarmışsın sonunda tebrikler kardeşim azmin elinden bişey kurtulmuyo.
forumu çok araştıramadım kusura bakma bizim araçlara takması çokmu tefarruatlı ve maliyet nedir.belki bende taktırrım bi ara.
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dökümanı artık paylaşmıyorum kusura bakmayın. Özel mesajı cevapladım. |
||
SoSRiQuO
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle Tebrikler konuya dahil olmasamda uzun zamandır merakla sonuçunu bekliyordum. Fakak Linklere ulaşamıyorum yenileyebilir misiniz lütfen iyi çalışmalar
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hız limitlemeli 6242.z8 serviste 220tl gibi bir fiyatta yedek parçacılarda 170tl civarında sadece sabitlemeli olan 6242.z9 serviste 170 parçacılarda 150tl |
||
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:) Neyse sıkıntı yok sonuçta melodide bizim sayılır. 120tl ise çıkması ben sıfırını alayım..
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
120tl dediler en son kol için sadece hız sabitlemeli bulamadım. error hocamdan aldım ben de. Şuan taktım mis gibi çalışıyor. Kablo için bir kişi ile görüşüyorum bakalım. Corsacı bendim :D saolsun arkadaş baya uğraştı ama corsa inatçı çıktı |
||
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Senmiydin o gelen :D çocuklar söyledi corsa geldi sökemedik diye, ben sadece cumartesı gunlerı ve randevum var ise aksamları dukkanda oluyorum. Gelmeden haber ver. Çıkmacılardaki fiyat nedir? Cihazda alırız sıkıntı olmaz..
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçen hafta geldim dükkanda yoktun corsanın teybini çıkaramadık melodiye gittim artık Olur kolun bir önemi yok istediğin kolu kullanabilirsin. Çıkmacılarda limitlemeli kol vardı eğer beklemek istemezsen. Şuan elimde diyagnostik kablosu yok maddiyatı ayarlayabilirsem ben de alıcam bir tane vurucam kırbacı vurucam kırbacı |
||
acypower
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali bende istiyorum :) yurt dışında limitörlü kol buldum hesaplı onu uygulayabilirmiyiz?
|
||
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Ali Sayesinde benimde bir Cruise Controllü Benzinli 206 plus ım oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Düzce- Akçakocaya gittim. 128 km hıza ayarladım. Rahat rahat gittim, hem eşim hızdan rahatsız olmadı hemde ben sıkılıp basmadım birde aracım 80 Tl ye 380 km gitti. 2,5 saatin rahat 1,5 saatini Alinin kulaklarını çınlatarak gittik. Tek sorun 15 - 20 dk bir Cruise Control Off oluyor. Tekrar bir parmak dokunuşu ile pedallara basmadan devam. Kısmetse Bayramda Fethiye de deneyeceğim 7 saatlik yol, Artık alinin kulaklarını çınlata çınlata giderim. Eline sağlık Ali.
|
||
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |