![]() |
|
Buluşma Kıbrıs |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2013 Saat 00:56 |
|||
Bende 28. mknz tümende ambulans şöförü/dişhekimi asistanı/ revir çay görevlisi olarak . 3 görevle yaptım 12 ay
![]() |
||||
![]() |
||||
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Çokmu belli oluyorki
![]() |
||||
97 model 306 1.6 diamond
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Daha önceki düzenlediğim buluşmalarda mesaj da atıyorum, telefonumun acizliğine haber de veremiyorum artık. Bir gün biraraya geleceğiz tekrar.. Bir daha düzenlemeyecektim ama ki, yine öyle görünüyor pek ses getirtemedim adada.. Hayırlısı artık.. Dönüşte KARS mı olur, Doğubeyazıt mı olur Allah Kerim
![]() |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
ama orda :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sevmemiştim kıbrıs ı asker iken fakat balayı da kıbrıs a nasipmiş duygusal bağlandık tekrar.
Nasip olur inşallah tekrar gitmek tepeden tırnağa gezdim yavru vatanı. :) Ordada bir başka olur pug buluşmaları Kıbrıs a selam
|
||||
''Bay Z''
|
||||
![]() |
||||
|||
Eergul okulu bitirdi diye biliyorum..
Düzenleyen cigdemilker - 02 Kasım 2013 Saat 00:30 |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
Eergul var, kocaeliden, Kıbrısta okuyor, görür inşallah :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
Belliki arkadaş askerliğini Kırklar' da yapmış.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Güncel..
|
||||
![]() |
||||
|||
Bu kadar miyiz? Uzucu
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Tesekkur ederim guzel temennilerun icin. Iyi aksamlar abicigim.. |
||||
![]() |
||||
|||
Aliniyorum bak abi.. Ozledim herbirinizi. Aksilikler hep ust uste geldi 3-4 aydir. Hala internetimiz yok. Telefonu kullaniyorum. Perisan etti ufacik ekran beni.. Kalbim hep sizinle. Hersey gonlunuzce olsun. Guzel bir organizasyonla canlaniriz tekrar insallah.. |
||||
![]() |
||||
|||
Yardimina ihtiyacimiz olacagi kesin. Cesitli nedenlerle peugeot sahibi olamadim. Bu nedenle sayimizi yukseltmede fazla cesaretli davranamiyorum.. Gecen sene hala aktif oan kocaelinden Eergul vardi ayni universitede. Birkac arkadas katti aramiza. Sizlerinde bu konuda yardimlarinizi esirgememenizi diliyorum. |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Tatil hiç İstediğim gibi olmadı İlker, aslında çok güzel planlarım vardı, nerdeyse forumda ki arkadaşların (temsilci) hepsini ziyaret edecektim ama evdeki tadilat yüzünden 6 gün erken döndüm İstanbul'a. 8 gün Amasya'da ailelerimizle geçirdik 5 günde Antalya'da takıldık.
|
||||
![]() |
||||
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|||
evet yakin dogu universitesinde ögrenciyim lefkosada ikamet ediyorum organizasyonla ilgili haberlerinizi beklioruz..
|
||||
![]() |
||||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|||
malesef sanzımandakı konum sensoru arızasından dolayı gelememıstım
Düzenleyen berk2309 - 16 Eylül 2013 Saat 01:46 |
||||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||||
![]() |
||||
|||
Tarih ve organizasyon programı hakkında şu an net birşey söyleyemeyeceğim.. Daha önce de sanırım aksiliklerden ötürü katılamamıştınız. Bekleriz..
|
||||
![]() |
||||
|||
Kıbrıs'ın neresinde.. Öğrencisiniz sanırım. Özelden de bilgi verebilirsiniz. Yeşilyurt, Çamlıbel ve arada Girne'de ikamet etmekteyim.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Kıbrıs abi devam. İzin mizin problemler falan derken uğramak zor oldu.. Görüşmek üzere..
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |