![]() |
|
EL UZATIN BU 106 KURTARALIM !!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2013 Saat 11:01 |
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ara böyle kotlar vardı bi bacağı buz mavisi bu bacağı daha koyu onları hatırladım
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okadarda kötü değil daha kötülerini gördüm :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
İşleniyor çift renk görünüyor araç. Tavanı siyah kaplayanlar yada şu yanar dönerli folyo kullananlarda bir ara uğraşıyordu işletme işlemi ile. Muayene ye gidince işliyorlar
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Açıklamalarda işli yazıyormuş görmemişim ama hala nasıl işletebiliyor merak ediyorum
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Vayy hemşom demirspor fanatiğiymiş
![]() Bu rengi ruhsata işletebiliyor mu arkadaşlar?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BU TARZ MEŞHUR SANIRIM AMA BU DAHA İYİ GİBİ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
abi bu adam buyuk ıhtımalle fanatık bı adana demır sporlu ondan bu hale getrmıs bu arabayı ha ıcıne sınerekmı yapmıs bılınmez ama aracın fıyatı makul o kaplamları soksen guzel bısey olur bu dışdan ıcı ve motoru hakkında bılgı yok ama bu gti hayali kuran bırazda ugrasmak ısteyen bırı ıcn bı fırsat bence :)
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ADANADA BENİM ARKADAŞIM VAR FULL MODLADI 106 TURBO FALAN AMA BU FELAKET YA ..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
niye yav güzel olmuş sanki, renkli matrak görünüyor. bi tarafı bordo olsa sanki dahada güzel olurdu
![]() ![]() |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
adanada aracı yapan ya tam yapıyor,yada boyle rezıl edıyor :) hakkını yememek lazım saglam aracları da var fakat bu felaket :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
İLANLARA BAKARKEN DONDUM KALDIM SANKİ RESİMDEN ARABA BANA NE OLUR BENİ KURTARIN ADAM GİBİ TOPLAYIN DER GİBİYDİ...
BİR AN 106 DAN SOĞUYACAKTIM AZ KALSIN SONRA ARABAMA BAKTIM VE ŞOKU ATLATTIM... |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |