![]() |
|
hayal kırıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2013 Saat 20:55 |
Ön arka sağ sol ayarında siz sesi ayarlardan öne doğru çektiğinizde sadece arkalar kısılır. Bu önlere artı bir güç getirmez çıkışlar sabittir.
Teybinizin çıkışı 20w rms den daha azdır. Buna akü-kablolar-teybin eskilğini eklediğinizde teybin çıkış gücü 10w rms e kadar geriler. Orjinal teyp ile alabileceğiniz ses yeni hoparlörle biraz berraklaşır ama tam bir değşim olmaz. İyi bir ses için uygun olması açısından teybi dğeiştirebilir yad a amfi ve tesisat ile güçlendirme yapabilrinsiz. |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyipten kaynaklanabilir. birde ses çıkışının hepsini ön kolonlara verdiniz değilmi. bir kısmını arkaya vermişseniz haliyle önlerden daha az ses çıkacaktır.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
emr_41_175 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emr_41_175
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle merhaba bügün hava güzel diye biraz arabamla ilgileniyim dedim bütün orjinal kolonları söktüm ön kapıdakiler patlaktı,zaten arkalardan biride hiç çalışmıyodu arkaları iptal ettim önlere 2 tane kenwood aldım 16 cm 170w max 35w rms ama umduğum sesi ve bası alamadım markaya fazla güvendim galiba ama üzerindeki teyp orjinal kasetçalar ,teypmi yetersiz acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |