![]() |
|
arac modeli yazmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 Saat 18:37 |
farlara karartma falan yaptım bıtsın koyacam resımlerini sagolun
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rica ederim hocam. Güle güle kullaının fotolarını bekleriz
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
alicilik çok teşekkür ederim bana zaman ayırdıgın icin araç xr imiş dün üstüme aldım aracı orda sordular bılmıyodum onlarda yazmadılar ilerde bir sorun cıkmaz inşallah saygılar
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Buyuk ıhtımal XR araç.. XSte olabilir dıye dusunurum:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
şase numarasını özelden mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.
|
|
![]() |
|
herkese merabalar yeni aldıgım 307 nın ruhsatta hangi model oldugu yazmıyor xt xs gibi arac 2003 model beyaz torpıdosu mavi 2 hava yastıgı analog klıma koltuklarda mavi 5li chencır var abs yazmıyor yuvarlak icinde yanlıyan araba resmi var :) benim aracımın modeli ney bilgilendirirseniz sevinirim saygılar motoruda 1.6 benzınlı gaz pedalı elektronık modeldenmiş?
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |