![]() |
|
407 performans sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2013 Saat 10:05 |
2007 de amcama sıfır aldık(1.6hdi) .şuan 83000 de araç.bir çok kez uzun yol yaptım . uzun yolda yol tutuşu performans oldukça iyi .performans birazda arabadan ne beklediğinize bağlı 2.0 dizel yeni nesil bir araçtan inerseniz 1.6 tabi biraz ağır gelebilir ama onun haricinde kullanıcıyı üzmeyen bir araç.
2007 den beri arıza veren 3 parça oldu .1. lastik basınç sensörü (4 lastik değiştirdik takan yer fazla hava basmış sensörleri hatalı basın okumaktan bozulmuş) silecek sisteminde bir arıza oldu onunda sensörü bozulmuş,bir kerede turbo hortumu değişti.bakım harici 6 yılda yapılan bunlar .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 HDi chipleyen bir tandığım var. 308 Auto6R 112liğe kafa tutu hatta aldı diyebilrim. Resmen tam bir aslna luyor chip sonrası gaz tepkimeleri inanılmaz artıyor.
Lastik basınç sensörü sıkıntısı çıkıyyor ilerde ona dikkat eidn.
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
astra ve leon 407 segmenti ile alakalı araçlar değil
1,6 dizel 407 ekonomi ve konfor anlamında iyi bir araç 407 nin dizel ini kullanmadım kendi aracımdan tecrübe edindiklerim önü yere yakın ve biraz uzun kasislerde altının yere vurmaması için dikkat etmek lazım. bilgi ekranı ( turuncu renkli olan modellerde ) güneşten soluyor bu benim araçtada aynı durumda renkli ekranlı olanlar nasıldır bilemiyorum belki sorunu düzeltmişlerdir. uzun yol için çok ideal günümüzde petrol ve vergi giderlerini koyarsak bana göre alınabilecek en ideal araç seçeneklerinden biri. illa performans istersen ozaman 2.0 motor dizel otomatik olana veya benzinliyede bakabilirsin |
|
![]() |
|
Lion King ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede yeterlı ama 15 sanıyeye yakın bır rakam yazdıklarından sasırdım bıraz :) aracta kronık bır arıza durumu varmı ben almayı dusunuyorum ama alırken nelere dıkkat etmem gerek? son olarak sızce astra ve leon gıbı araclarla kıyaslarsak hangısı dersınız aynı sınıf araclar olmasada?
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
1512kg araç hocam.. 0-100 11.7sn.. peformans ıcın ise bana göre bu kasaya bu motor süper, tabı sen ne beklersın bilinmez:) bu araca yazılım atarak 136bg oluyo.. http://www.otogurme.com/2013/01/peugeot-407-16-hdi-comfort-ozellikleri.html
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Lion King ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
![]() ![]() ![]() ![]() |
407 1.6HDI hakkında bilgi sahibi olan varmı? bu aracın tam agırlıgı nedır?? bu araçların 0-100 hızlanması 14.5 sanıye gorunuyor bu sıtede ve performans ıcın hıc ıyı seyler yazmamıslar kafam karıstı bıraz??? http://www.arabam.com/Test/Peugeot-407-16-HDi/Detay-249
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |