![]() |
|
205/55/16 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2013 Saat 00:50 |
Aynı ebatta Petlas Velox kullanıyorum, memnunum, ancak Kuşadası şartlarında sert gelebilir diye düşünüyorum.
Düzenleyen rataylan - 01 Eylül 2013 Saat 00:51 |
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
continental premium contact 5
pirelli cinturato p7
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Michelin Primacy HP kullanıyorum çok memnunum.
|
|
![]() |
|
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar 307 aracımın lastiklerinin değişim zamanı yaklaşıyor. biraz araştırdım internetten ama karar veremedim. 205 55 16 ebadında tavsiye edebileceğiniz lastik varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
2003 307 xr 1,4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |