![]() |
|
elektrık problemı yurt dısı acıl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 Saat 10:39 |
merhaba Ali amca ![]() sorununuz bir bağlantı hatasından ,akünüzün bitik olmasından veya çıplak bir kablonun şase yapmasından veya aracın beynine su girmiş olmasından kaynaklanabilir. mümkünse citroen ve peugeotları bilen bir tamirciye giderseniz işiniz dahada kolaylaşır ... Düzenleyen errör - 23 Ağustos 2013 Saat 10:44 |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
emeklı1955 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: sahıbı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emeklı1955
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar hepınıze merhaba ben yurt dışındayım arabam segmanlar kırmıştı bır yolla parçaları getırıp takdırdım araçtan fazla anlamıyorlar simdı arabanın flasorlerı devamlı yanıyor kontak acık veya kapalı farketmıyor + ucu çıkarınca sonuyorkontagı acınca yenıden aynı konuma donuyor kapılar kapanmadı gözüküyor farları acınca kontak uzerınde kalmış gıbı otuyor aracın uzaktan kumandası da çalışmıyor araçta alarm yokgazete okuma lambaları da yanmıyor yardım lütfen yabancı ülkede nelere baktırabılırım bılgısayara baglatabılırsem arıza cıkarmı nelere baktırmam gerekiyor aracı toplarken soketler yanlış takılmış olabılır mı açıl olursa sevınırım saygılar herkeze
|
|
emeklı1955
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |