![]() |
|
307 marş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aserhatg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 Saat 22:25 |
marşa değil şarja baktır hocam sen.ya aracında kacak vardır yada sarj dınamon duzgun sarj etmıyordur.aku yenıyken 3 ay oyle boyle gıttın geldın ama aku artık 3 aylık oldu.bu zaman zarfında hep aku den aldın destegı akun yenı oldugu ıcın ve sarj dınamon ıyı sarj etmıyorsa artık akunun de bekaretı bozuldu dogal olarak kontagı actıgında ısıkların sonuk olur baygıun olur gıy gıy yapar basmaz fılan.gotur bı elektrık ustasına dekı boyle boyle bı sarjını olcutrmek ıstyorum aracın .cıkar mesela ortaya
|
|
peugeot 306 griffe
1998 model atiker nanofast |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volanın dişlerini bir kontrol ettirin dişli sıyırıyormuş gibi bir ses duyuyorsanız eğer...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin marj motoru nasıl bilmem.
Benim araç 106xn. Bendeki sıkıntı anahtarı cevirince gıjjj diye ses çıkarması.Bazen hiç yapmazdı bazende peş peşe 5 defa yaptığı olurdu. Elektirikci marj motorunu açtı bir dişli parçasını söktü ,bu parça yenisini ile değişti. 30 Lira civarı. 30 Da işçilik vermiştim. Kömür değiştirmedi gerek yok dedi bunların kömürü bitmez dedi. |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
ben servise gittim, 400 TL ye maal oldu. marş motoru değişti. aracın çalışma sistemi çok değişti full elektronik gibi ses çıkartıyor şuan harika :D duyanlar şaşırıyor yani :D herzaman dediğim gibi 3 e 1 koy servise git ;) Kazıklama olayları yok serviste adamlar yapılması gereken müdehaleyi yapıyor sadece.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kardeş benzin pompasına baktırmanda fayda var sıkıntı pompada olabılır
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
arkadaşlar merhaba,
307 1.6 triptronik bir araca sahibim, sorunum şu 3 ay önce aracım marş almıyordu ilk olarak aküyü değiştirdim, sorun hallolmadı daha sonra bir elektrikçi ustasına götürdüm aracı marş otomatiğini ve kömürlerini değiştirdim araç düzeldi bir sorun yoktu ancak bu 3 ay sürdü , bugünlerde aracımın marşını çevirdiğimde tüm ışıklar sönüyor araç çok zor bir şekilde marş alıyor sanki bişey dönerken zorlanıyor, gıııııııj gıııııııııııj diye ses geliyor araç marş alıyor , akü akımını ölçtürdüm aküde kesinlikle sıkıntı yok, bir zaman aracı bu şekilde kullandım araçta lpg de var , 1 hafta önce aracı 100 km falan benzinde kullandım , şimdi de ise araç marşı sorunsuz alıyor ancak rahatsız edici bir sesle beraber , şimdi sorularım şunlar ; 1- sorun marş motorundamıdır ? kömür ve marş otomatiği değişti, dişlilerde mi bir sorun vardır? 2- aracı 100 km benzinde kullandıktan sonra direk marş alması sorunun enjeksiyon sisteminde olduğunumu gösterir yada marş motoru dışında başka bir yerde ? 3- araç marşı şuan direk alıyor hiç zorlanmıyor ancak çok rahatsız edici alışılagelmişin dışında bir sesle marş alıyor bunun nedeni ne olabilir ? ne yapmam gerekir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |