![]() |
|
407 2.0 premium executive |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BatuhanÖzhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanÖzhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 Saat 12:19 |
Ön takım lastikler 6 arka takım lastikler 8 aylık fakat dişler 4 mm civarında yani bir sorun yok diye düşünüyorum aracı servise götürmekte fayda var sanırım.
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde egzozu kontrol ettirin oda rezonans yaratır...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
lastiklere balans ayarı yaptırın, muhtemelen düzelecektir.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
BatuhanÖzhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanÖzhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,Bugün peugeot 407 2.0 hdi aracımızla balıkesir altınoluktan istanbula yaklaşık 500 km yol yaptık ve araçta son 4 aydır 120-130 u geçince titreme kasılma oluyor buda ister istemez bu hızı aşmamızı engelliyor araç 2006 model yani ilk çıktığı zamanlar aldık ve 7. yaşına girecek önümüzdeki aylarda araç 200.000 kmde ön lastikler energy saver arkalar primary HP (michelin lastik yolları farklı)Lastikleri farklı zamanlarda değiştirdik ki yapılan büyük hatalardan biriside bu diye düşünüyorum.Araçta ön takım ve süspansiyon değişimi yapılmadı(sağ ön yaylar hariç).Babam titremenin rotlardan yada balans ayarından olduğunu tahmin ediyor fakat ben durumun daha ciddi olduğunu düşünüyorum önümüzdeki yılda aracı elden çıkarmayı düşünüyoruz.Bir sıkıntı olmadan şu sorunu halletmemize yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |