![]() |
|
106 dodikler ve marşpiyeller nasıl sökülür? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 16:17 |
Yapılan işçiliğin resimlerini de görmeyi isteriz
![]() |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYIRLISI OLSUN OZAMAN ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
medus61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Evet dodikleri ve marşpiyelleri söküp silikonlayıp tekrar yerine taktım.oruçlu olarak işlem yaklaşık 5-6 saat sürdü.ön dodikler çok zorladı,davlumbazlar falan sökülmeliydi ama şükür ki sökmeden elimle uzanarak hallettim.en zorlayan bölüm ise dodikleri çamurluklara tutturan klipsler.
|
|
![]() |
|
medus61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
teşekkürler,bugün operasyona başlıyorum..
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ORJİNALİNDE KLİPSLİ OLURLAR AMA EĞER Kİ DAHA ÖNCE İŞLEM GÖRMÜŞ İSE VİDA ATILMA İHTİMALİ DE VAR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
herhangi bir vidalama yok yani.tamam teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
onlar orijinal de klipslidir sökerken kırma ihtimalin çok çok yüksek ...
Güç kullanmadan yavaş yavaş esneterek çıkarabilirsin...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
arkadaşlar,106 Quick'de çamurluk dodiklerini ve marşpiyellerini söküp yeniden silikonlamam lazım.bu iş zor mudur,çok teferruat geektirir mi?konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.fotoğraflı anlatım da olursa süper olur.
şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |