|
Kullanıcı hesabı problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 12:46 |
Şifrenizi değiştirip bu hesabınıza yeni şifrenizi pm olarak gönderiyorum
|
|
altmis67yedi
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2013 Konum: 67 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altmis67yedi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
denedim kullanıcı adı ya da şifre hatalı diyor, hesabım tamamen mi silindi yoksa?
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hesabinizi aktiflestirdim. Girebilirsiniz.
|
|
altmis67yedi
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2013 Konum: 67 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altmis67yedi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar;
Asıl olarak C!N kullanıcı isimli üyeyim, üyelik bilgilerimi güncellemem esnasında zaten aktif olan üyeliğimi aktifleştirmem için mail adresime link gönderildi sistem tarafından, yalnız mail adresimle ilgili yaşadığım problem nedeniyle maillerime ulaşıp aktifleştiremiyorum bu nedenle C!N rumuzlu üyeliğimin aktifleşmesi hususunda adminlerden ve moderatörlerden yardım istiyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |