|
206 Angel Far Tamiri Yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fatal_error
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Satış Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatal_error
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 12:09 |
Teşekkür Ederim Ustad... ;)
|
|
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Farlar junyan
|
|
fatal_error
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Satış Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatal_error
|
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sinyal ve park lambalarinn kapaklari topuz gibidir junyanin
Foto cek anlasilir |
|
fatal_error
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatal_error
|
Ustad Far Markasını Bilmiyorum Nasıl Öğrenebilirim Far Markasını Fotosunu Çeksem ?
|
|
tlp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Far markasi nedir? Junyansa yapabilme olanagin var
Daha once junyan marka angel fara led modifiyesi yapmistim Normal onlarin ledleri kucuktur Ben normal mantar beyaz led koymustum Acayip parlak yaniyodu ki gunduz dahi belli oluyodu Eger junyansa farlari sokmen gerekecek Farkari soktukten sonra angel halkalarina bagli ledlerde tipa gibi siyah olastik bir kapak goreceksin hatta tipadan kablo cikar siyah ve siyah beyaz O tipayi soktukten sonra ledle karsina gelecek zaten. El becerin varsa rahat yaparsin Eger buyuk led latarsan (tavsiyem) ledlerin yuvasini biraz genisletmen lazim onuda duz bi tornavide ile yaparsin Denemen icinde casio saat pilleri ledleri calistirir onu le deneyebilirsin |
|
fatal_error
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatal_error
|
S.a Arkadaşlar Aracımda Angel Farlarım Var Küçük Bir Problem Gibi Gözüksede Aracın Görüntüsünü Olumsuz Yönde Etkileyen Bir Olay Angellerimin Ledleri Geçmiş :( Angellerimin Ledlerini Geri Nasıl Hayata Döndürebilirim Forumda Aradım Fakat Bulamadığım İçin Konu Açıyorum Yardımlarınızı Bekliyorum...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |