![]() |
|
alınık 106 Qs & Gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 17:29 |
|
bizim 900 kg lık araçlar zaten tehliye aklı olan bulaşmaz, Ayrıca Araç alınmıştır konu Kilit Lütfen, Alınan Aracın Konusu
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GTI yazısına o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor ...
Bende 98 XS var komple modladım geçen bir GTI denedim fark yok dedim kalkalım mı GTI - XS kapışması bir boy farkla aslanım öndeydi hırslandı gene dedi gene bir boy yedi 16-17 vermeye hiç mi hiç gerek yok XS de fena saplıyor...
İkea da Hondacılar toplanmış dedim kalkalım hiçbir Honda bulaşmadı ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Israrla bekliyoruz :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
gokha_nn
![]() eyvallah Salih abi sağolda ben bu gün işi bitirebilirim :D :D 10 kişi ile görüştüm 6sı Quick 4ü gti bakalım birini alırım en geç yarın :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
benım fıkrım cok oynanmış bu arabayla kople renk degıklıgnı belırtmıs zaten fıyat olark makul bısey derse alınabılır hafta sonları bınmek ıcın sonucda bu araba benzınlı :D |
||
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
||
![]() |
||
|
Salih abi, hiç zahmet etme o arkadaşların ilanlarındaki rakamları gördüm o paralara ne araçlar alırım ben.
Görende diyecek Bumblebee ye dönüşecek mübarekler.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
106 iyi seçim heleki gti ama bnce 10 binlik flan gti ler başına sıkıntı çıkartabilir xs lerede bak derim ben kullandım gayette yürürü güzel bi araç
Düzenleyen MehmetYnk - 31 Temmuz 2013 Saat 00:38 |
||
![]() |
||
|
Qsilver seviyorum zaten ben ama bu kiemizi gti duzgunse alirim hemen :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kontesten sonra 106 alınacaksa bencede gtı olmalı
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Abi 106 olacaksa gti olmalı
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
yakın mı size bi bakın o zaman alıcı gözüyle motoru nası kaporta işi neyle alakalı, bu ola bilir bak :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Öz eleştiri bu olsa gerek
![]() |
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Araba tırt çıkmasında
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Buda Son teklifim abi ozaman :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
yok Burak 17.500 e ne arabalar alırım ben meraklısı değilim okadar :D
ayrıca öyle yazarla sonra 12bine satarlar kendimden bilirim :D
Düzenleyen Aziz - 30 Temmuz 2013 Saat 17:43 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
99 17500 istiyo bu yorumdan sonra korktum valla link atmaya izmitte hemde araç :))
|
||
|
||
![]() |
||
|
bursadakiler lanbo sanıyor araçlarını çok ucuk rakamlar var
Dedim ya o kadarda meraklısı değilim uygun bişey çıkarsa eyvalla 1997 106 gti iye 20 bin vermem :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Abi 106 GTi dedimmi bursadan alacaksın salih abinin çok tanıdıgı vardır ben en iyi GTİ leri orada gördüm
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hmm tel bilgisi yok, bi yazıyım bakim ne böle piyasasında satıyor Tok satıcı değil demek ki, düşenin dostu yoktur misali bi kırbaçta ben vurayım bakalım :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |