|
Yardımlarınızı Bekliyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
black_rock
1. Vites 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 23:30 |
hızlı kullanıyorum ,dedıgın gıbı cok yakar ama inan 2. el arac almakdan korkar oldum neler goruyoruz 30 bın lıra verıpte sıfır almamak bana ters dusuyo,yorumunada katılmamak mumkun degıl
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kendimce 1.4 az yakar deyimine katılmıyorum (tabi şu sölediğim özellıkler senın surüş zevkinde varsa) Şimdi diyelimki sen hız seven biriysen bence bu araba senın elinde az yakmaz.. neden mi ?Çünkü sonuçda ufak motor devırli motordur sen basıcaksın hadı babam de babam gitsin dıye ,malum aracın motoru ufak gıtmek ıcınde devır ısteyecegıne göre bence sürüş zevkine göre olsun ama normal şartlarda tabıkı az yakar
|
|
black_rock
1. Vites 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim henüz almadım Eylül ayını bekliyorum.Araç hiçbir yerde yok 13 ili aradım ellerinde yok :)
|
|
|
|
ADANALI_01
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ADANALI_01
|
hayırlı olsun yeni araban çok çok iyi bir tercih yapmışsın wv amplemi yeter... şehir içi 350 felan yakar sana kalmış artık ama en ideali tüp taktırmak...
|
|
KURT;TÜĞ'ÜNÜ DEGİŞTİRİR AMA ASLA HUYUNU DEĞİŞTİRMEZ...
|
|
black_rock
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
Arkadaş öncelikle hepinize hayırlı Ramazanlar.
2004 model x-line benzinli 206 ım vardı.Aracı bi arkadaşıma sattım. Yeni bi araç almayı düşünüyorum.Wv polo 1,4 comfortlıne (manuel) bu aracı imcelemeye aldım. Sizce bu aracı aldığımda benzinde binebilirmiyim.Eski aracım lpg de ş.içi ortalama 30 kuruş yakıyodu. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |