![]() |
|
13/61 kısa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 Saat 12:30 |
salih bey burda sadece yorum ları beklıyorum hanı ıyıdır kötüdur yamaz yada kısada cok başarılı dıye kullanan varsa dıye yazdım belkı satan cıkarsa burdada denemek ıstedım şansımı sizi ekliyorum
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlaşılan kımsenın bilgisi yok yada kullanan yok
|
|
![]() |
|
aramızda hiç 13/61 kullanan arkadaş yokmu yorumlarınız beklıyorum
|
|
![]() |
|
elinde olan vardır belki başka yerdede arıyorum tek burda degil
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
parçayı yanlış yerde arıyosun !!!
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
106 gti kullanıcısı olarak 13/61 kısa arıyorum elınde olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
temız kaynaksız kırıksız olmak kaydıyla... sizce 13/61 kısa nasıl 106 gti için kullanan varmı yorum yaparsanız sevnirim son surat kaç olur ve seri performans acısından yakıt açısından nasıldır. şimdiden yaptıgınız yorumlar için TŞK ler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |