![]() |
|
muayne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2013 Saat 23:34 |
egzos muayenesinde o kadar sıkı bir durum yok hocam ama sen yine de tüv de yaptırma özel bir serviste yaptır...
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir soruda ben sorayım benim muayene daha var ama son susturucu patlak sorun çıkarmı
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardes seni kimse anlamamış herhalde :) orta susturucu iptali bendede var ses biraz olsun yukseldı egzozda muaynede biraz zorluyolar arabayı ses cok cıkarsa sesten geçemezsin |
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
benim partner de kat içi boşaltıldı. ama emisyondan geçti.
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
bendede 2004 dizel 206 vardı ondada yoktu, kat ve eksoz ucuna yakın olan susturucu vardı başka birşey yoktu
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
benim araç 206 hdi 2005 model tek susturucu var kat var içi boş vizeden geçti
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
arkadaşlar ya ben anlatamadım sanırım kusura bakmayın, aracım 2003 model ve 2000 modelden sonra olanlarda bildiğiniz gibi kat egzos molifoldu ile birleşik. benim kat yerinde sıkıntı yok ancak katalizörden sonraki susturucu olan orta susturucu yani son susturucu ile kat arasında kalıyor o iptal edilmiş bir sorun yaratırmı.
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
çakma katalizörler var içi boş ondan takıp geçebilirsiniz.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
orjinali öyle değilmiydi
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
arkadaslar yanlis anlasilmis kat yerinde duruyor sıkıntı yok ancak bizim 206 larda altta orta susturucu var o iptal edilip duz boru yapilmis son susturucudan once olan susturucu
|
|
|
![]() |
|
murateest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murateest
Katalizatör olmadan muayeneden geçemezsiniz.
Yenisi alıp takmak çevre ve yakıt ekonomisi açısından önerilir. Ancak egzoscular muayeneden geçene kadar takıp sonra söküyorlar. Yanılmıyorsam 100-150 tl civarı para istiyorlar.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Benim arabada da katalizör yok
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Alt susturucudan kastın katalizör ise ewet çıkar...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba, muayne tarihim yaklaşmakta ve aklıma takılan birşey var.
geçenlerde arabayı lifte kaldırdığımda orta susturucunun olmadığını gördüm,yani benden önceki sahibi iptal etmiş sanırım. muaynede bir sorun çıkarmı acaba?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |