![]() |
|
-Ankara- Ramazan Buluşması - 3.8.2013 de |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 02:35 |
||
Görelim bakalım resimleri :)
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Buluşma harukulade idi.
Katılım beklenenden çoktu. Gelip muhabbetimize ortak olan gelemeyip gönülden destekleyen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Çok fotoğraf var. Erken ayrılanların bir kaç fotosu ben de onları yüklüyorum biarzdan . Daha profesyonel çekimler de gelecek. |
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güzel geceydi eve yeni geldik
gelen arkadaşların ayaklarına sağlık
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Hocam 537 380 32 86 arayin donuyumsize tigme geldik
|
|||
![]() |
|||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
geldim ama kimsecikleri goremedim ben
|
|||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|||
![]() |
|||
||
Mekandayim ankaralilari bekleriz
|
|||
![]() |
|||
06smt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: ankara- ümitköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
o zaman beni de listeye ekleyin arkadaşlar
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ben ailece geliyorum eşim ve oğlum
|
|||
![]() |
|||
||
Esimi ve kizimi yanliz birakmak istemiyorum o yuzden sordum arkadaşlar |
|||
|
|||
![]() |
|||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||
ibrahim abimiz ailesi ile gelio galiba kardeşim :)
|
|||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Dikmenden giden var mı? Arabasızlık zor iş arkadaş
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar ailesi ile gelen var mi
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
güncel
|
|||
![]() |
|||
||
Sen gel sayı da artar yavaştan ![]()
Memur memleketi abi vakit ayarlanamıyorki
Abi iftar sonrası öldürcen mi bizi ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ibrahim küt rusyadan (sant petersburg) dan bildiriyor:
![]() bu gün dönüş yolundayım hayırlısı ile dönüyorum cumartesi öğlen ankara da olurum inşallah bu sefer ailece gelicem bi kokoreç ısmarlayım ne zamandır yemiyoruzzzz
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
Ankaralılar ne yazık ki buluşmayı sevmiyor
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||
abi katılım çok az ya şöyle 15 kişi felan olsa herkesin gözü gönlü açılırda :) :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Hadi ankara buluşun da gözümüz gönlümüz açılsın :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
tamamdır ;)
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |