|
fren pedalında titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2013 Saat 00:32 |
++
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uzun sreli fren kullanımında ısınan diskler ile asla sudan geçmeyin :) yamuluyorlar ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
pt206
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
frene fazla bastıktan sonra balata ve disklerin ısı derecesi arttığından dolayı sertleşme(şişme) yapar,normaldir.bunun dışındaki bir sertleşme ise balata kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
ysndrsn
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aractada bazen frende sertleşme oluyor nedeni ne olabilir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni lastiklerden de yapabilir bazen lastiğin alışması lazım araca yere oturması lazım belkide ondan da yapabilir
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Tahmin ettiğiniz gibi büyük ihtimal disklerden.
|
|
yavuz_0051
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aracıma 4 adet yeni lastik aldım direksiyonda titreme vardı rot balantan sonra kesildi ama fren pedalında titreme olamaya başladı(düşük hızlarda yapmıyor 90 100 üstünde oluyor) benim tahminim diskten olabilir diye düşünüyorum cevaplrınızı bekliyorum...
|
|
yavuz 206
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |