![]() |
|
Sunroof yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 19:53 |
Beyler sakın zorlamayın bir daha. Cam patlatmaya ya da tavan yırtmaya kadar gider. Demir su olugu yerinden cıkmıstır büyük ihtimal ve o zorluyor. Basıma aynı sey geldi, inadımdan sanaiye gitmedim sonra zorlamaktan elime aldım ama yaptım. Siz yapamasanız bile ustaya gittiginizde bilginiz olsun ki yapmak zor degil. Aman ha 250-300 lira gibi atmosferik rakamlara atlamayın. Nazarımda 75 lirayı gezmez bu işlem. Buyrun konu;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32077&KW=&title=sunroof-bakm-tamiri-malum-k-geldi
Düzenleyen dogancanguden - 26 Kasım 2013 Saat 19:55 |
|
![]() |
|
Wild_BLaCk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Wild_BLaCk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aradan biraz zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi ? acaba
|
|
![]() |
|
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 aracımın sunroofu acılırken herhangi bir problem olmuyor ama kapatırken ortalara doğru ve tam kapanacağı sırada baya bir takılma meydana geliyorr tırrıtt diye ses geliyor.Sorun ne olabilir.
|
|
trafik kurallarına uyun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |