|
206 gti takas |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 16:50 |
bence pazarlıktan önce teste sok aracı kompresyon testinden çıkan sonuca göre hareket et..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok kritik durum ya aytuğ birde şeyi teklif etsene..
ben ekipmanlarımı (jant yay far falan)alayım bunun üstüne takayım diye.. o zaman 500-1000 veririm de
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu gti yi ben gti almadan görseydim havada alırdım noterde zıplar imza atardım, orjinalliği içn tabi.
gerçi benimkide teyip hariç orjinaldi ama :D böle daha hakiki görünüyor :D Senin aracı biliyoruz Masrafın çok sağlam ama illa gti tadına varmak istiyorsan değer tabi :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gti diri duruyor ama sana RC yakışır.
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
beni düşündüren o ekstralar acele etmemekte fayda var sanırım nakite müşterim çok ama satıp araba aramak yorcak gibi hele gti
|
|
Eternal_Chaos
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eternal_Chaos
|
Açıkçası ben senin yerinde olsam memnun olduğum arabamı satıp gti işine girmem, en azından bu gti ile girmem. Direksiyon bitik, araçta kaset çalar var hala (samet206'ya katılıyorum, bu kadar da orjinalcilik manasız), kapı döşemelerinde deformasyon var, motoru da ayrı bir meçhul. Ayrıca senin kendi aracına yaptıkların boşa gidecek, tekrar yaptırmak istesen ayrı bir maliyet. Karar senin tabii ki, ben buradan gördüğüm kadarıyla atıp tutuyorum :) ama bence acele etme, ille de gti diyorsan da zor da olsa bulmak daha diri ve dolu bir gti ara derim...
Bu arada benim eniştemin ablasında vardı gti - ki öğretmendir kendisi, yaş da 60 a yakın :), 11 sene falan kullandı sanırım :) Geçenlerde sattılar 206+ aldılar :) |
|
2006 206 1.4 HDI X-Design
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Görüntü Olarak Senin Araç Daha İyi Duruyor :) Ama İlla Gti Yi İstiyorsan Tabi NEDEN oLMASIN ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
500 tl neymiş al gülüm ver gülüm olsun bitsin.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne istediğinize bağlı GTI de orjınal gozukuyor güzel gibi.Aracı paraya çevırıp GTI aramaktansa takas daha mantıklı ama aracınızdan memnunsanız bende girmeyin derim bir çok ekstra yaptırmışsınız kendi aracınıza özenerek diğer araçta hiç bişey yok kasetçalar var üstünde okadarıda orjinalcilik değil bence sonuçta antika olup müzeye konmıcak bu araç kullanılacak ve sana en basıtınden masraf çıktı araca teyp alıp masraf edıceksın.Benım araçtada aynı kaset çalar vardı söktum ben satıyorum şımdı 50 TL bir değeri yok okadar orjinalliğin bence. ve km de 177 Bin çokta düşük sayılmaz.Hayırlısı olsun yınede.Ayrıca Eczacı ablanın GTI kullanmasıda şaşırttı benii :)
Düzenleyen samet206 - 17 Temmuz 2013 Saat 15:15 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
arkadaşlar aracım 2001 model 1.6xt sunroof hariç full takas yapacağım araç ise 206 gti sunrooflu araç denizlide üstüne 500lira istiyor kararsız kaldım benim aracın üzerindeki extralar şunlar sislerde 8000k xenon, angel farlar, fk led stop, arka sis f1 çakar lamba, 5cm maxtrac spor yay, komple 2numara cam filmi, 51düz boru, spor orta susturucu, real son susturucu. gti ise orjinal ilanı bu
Düzenleyen _PunisheR_ - 17 Temmuz 2013 Saat 13:56 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |