![]() |
|
SATILIK ** 206 GTİ --41 PJ 432-- (BLacK GTI) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2013 Saat 22:44 |
almıştım ama sattım tekrar şimdi pj yi aldm ısınamazsam bunuda satarm
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun, o zaten almamışmıydı gri GTİ ?
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PJ GTİ Forumdan Ankaraya ZP105 nickli muhammer arkadaşıma satılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun...
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
GünceLL acil satmam gerekiyor!! 14.500 yok mu hiç düzgün gti arayan?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gördüm hatta ilk bunu alacaktım da o fiyata sıfırını alırım hadi onu gectim lastıkler uymuyo
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Alper illa sıfır olması gerekmiyorsa şöyle bişi var belki sende görmüşsündür.
|
|
![]() |
|
bilmiyorum bi tane bulduk sıfır 206 RC jantı ama suan benım jantları satmam gerek satmadan alamıyorum 800 liraya kadar vercem jantı olursa müşteri haberdar et
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
bana sorarsanda değiştirme sadece bı tek 207 rc jantı ıle degıstr degıstrrsen :)
|
|
![]() |
|
tamam sen bul ben sözümdeym takas bile yaparız benım jantlarla ama erbin (tigerland) aklıma giriyo herkes o jantı arıyo değiştirme 206 RC herkesta var diye heran vazgecebilirim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
anlaştık :) sen arabayı sat ben sana 206 rc jant herturlu bulurum :) hemde 0
|
|
![]() |
|
ibrahimmmmmm ben senin arabanı satim sende bana 206 RC jant bul alayım hemen :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
böle adamlarla Kavga edecen yaptıgınla kalacan, insanlığından utanacan ama için rahatlıyacak işte.
Biz dürüstlüğümüzle kaybedelimde gerisi fasafiso, sıkma canını ibrahim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Olur tabi abi adam 4 tane kaporta motor dükanına gösterdi motor durumu güzel kaportada değişen yok dendi, hala ölücülük yapmaya çalışıyo 14 e bırak yok klımasını aktıfleştır falan... o adam 20 de verse o araba ona satılmazdı zaten ALLAH uzak tutsun böyle adamları benden..
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Dunki gorusme olumsu oldu herhalde?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
GÜNCEL
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Arkadaşlar aracın fiyatını SON olarak 15.000 tl ye düşürüyorum. Eğer satılmazsa foruma yarın akşam körfez e gidici gibi. tesisatı Apex spor yayları herşeyi sökülmeden verilecektir. iç aksam en önemlisi tertemiz. dışını zaten foto lardan biliyorsunuz. düşünen varsa kaçırmasını istemem.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı ALLAH herkese daha iyisini nasip etsin.. :)
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Hayırlı satışlar inşallah her şey gönlünüzce olur
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Valla şuan tek amacım satmak ve kışa kadar araba almamak :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Hadi hayırlı satışlar İbrahim. Bakalım ne olacak :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |