![]() |
|
klima |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 21:27 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun, banada çok geldi, kurutucu filtresi 40 tl bişe olması lazım değişir mi ki araçtan araca ?
neyse canınızı sıkmayalım geçmiş gitmiş, güle güle serinleyin Pöfür Pöfür .)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
||
80 parça 50 işçilik
|
|||
yavuz 206
|
|||
![]() |
|||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
||
sorun çözüldü kurutucu filtresi varmış o değişti problem kalmadı 130 tl
|
|||
yavuz 206
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
||
bi baktırayım olabilir
|
|||
yavuz 206
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
||
Hocam ayni problem bendede vardi klimaci on sag tekerin on bolumunde tamponun camurlukla birlesen yerinde bir fisin oldugunu soyledi elektrik ustasina goturdum temassizlik varmis yapti su anda calisiyor senin aracdaki ariza belirtileri ayni buyuk ihtimalle oradaki temassizliktandir...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
||
arkadaşlar aracımı yeni aldım klima çalışmıyordu klima gazı doldurttum devreye girdi ama soğutmuyo polen filtresini yeniledim klima devreye giriyor çıt diye bi ses geliyor klima motoru devreye giriyor rolanti düşüyor klima borularından ses geliyor ama yinede soğutmuyor ustaya götürdüm sıcak soğuk düğmesi ayırmıyor dedi kaleriferin sıcak girişini iptal etti yineden bişey değişmedi yinede soğutmuyor 99 206
|
|||
yavuz 206
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |