Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tablet Pc'yi Arabaya bağlama yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tablet Pc'yi Arabaya bağlama yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rifatseker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1981

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tablet Pc'yi Arabaya bağlama yardım
    Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 10:26
Küçük bir uyarım olsun bu konuda  ,

Tablet bilgisayarlarda kullanılan piller Li-ION bu piller yüksek sıcaklıklarda patlama riskini ihtiva eder. Bu yüzden kullanacağınız tabletin pilini işi bilen biri yardımı ile LI-PO pil ile değiştirmeniz güvenliğiniz açısından gereklidir. Araçlarda kullanılan ve içerisinde pil ihtiva eden (Navigasyon cihazı gibi) cihazların içerisindeki piller üretici firmalar tarafından tercih edilen genellikle yüksek sıcaklıkta sorun çıkartmayan  LI-PO piller dir.

Li-po pil internette bir çok sitede satılıyor fiyatları da aldığınız pilin "Mah" değerine göre değişir.

Tablet bilgisayarı direk güneş alan bir şekilde araca yerleştirip aracı güneş altında bırakırsanız Allah korusun pil ile ilgili bu sorun ortaya çıkabilir. 

Eğer portatif olacak ise önemli olan kullandıktan sonra aracın içinde güneş almayacak bir yere koymak uygun olacaktır (Torpido gibi).

Yada cihazı pil olmadan kullanacaksınız bunun içinde araçta cihazı besleyecek olan adaptörün sürekli 12V olan bir kablodan beslemeniz gerekiyor. Bu sayede araçtan inerken cihazı kapatıp inebilirsiniz. Veya araç çalışmadığı zamanda kullanabilirsiniz. 

Düzenleyen rifatseker - 12 Temmuz 2013 Saat 10:31
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
Yukarı Dön
weezerwawe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı weezerwawe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 01:55
vallaha burada arkadaşları abilerimizi zevkle bu işlerle uğraşırken görünce insan ister istemez böyle şeylere yöneliyor :) 
Yukarı Dön
moschino Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı moschino Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 01:28
ipad  2 olayı çok şahane olmuşş
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 01:20
Ya siz böyle şeylerle uğraştıkça benimde canım çekiyor.

Toyota gibi teknoloji ülkesinden çıkan araba da 6.1" ekran koymuşlar ama ne video ne navigasyon var. SAde ve sadece usb ve aux dan mp3 çalabiliyor, gerigörüş kamerası var , bluetooth ile telefon kullanımı ve eskiye dönük yol bilgisayarı verileirni grafiksel olarak görebiliyorum. Onun dışında bir hiç .

Ben de kullandığım tableti orta konsola bir aparatla bağlamayı düşünüyorum. Hatta ara ara bağlıyorum ama sabitleme fikirleirm var.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı weezerwawe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 00:41
yarın inşallah ustaya götürdüğümde herşeyi halledicem :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 00:33
Orjinalini yazan: weezerwawe weezerwawe Yazdı:

bilgisayardan da şarj olmuyor malesef. yarın ustaya götürüp yaptırmak en iyisi. geriye kalan sorun ise şu nasıl sabitleyeceğim :D

O zaman 5v dan daha yüksek bir değerle şarj etmek gerekiyor. Bilgisayar usb den 5v 1a ya kadar güç veriyor.

Cihazın adaptörü vardsa ve üstündeki bilgileri kontrol ederseniz aracın 12v çıkışı ona göre ayarlanabilir. Ben de Asus TF300 kullanıyorum 15vluk adaptörle şarj oluyor bilgisayardan sadece data bağlantı destekliyor. Cihaz için özel tarnsistörlü adaptör var araç içinde onu kullanmak zorunda kalıyorum.

Muhakkak çözülür   
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı weezerwawe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 00:18
bilgisayardan da şarj olmuyor malesef. yarın ustaya götürüp yaptırmak en iyisi. geriye kalan sorun ise şu nasıl sabitleyeceğim :D
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 00:07
Orjinalini yazan: weezerwawe weezerwawe Yazdı:

bugün gerekli malzemeleri aldım ve yaptım ses filan gayet iyi fakat tablet çakmaklıktan veya usbden şarj olmuyor ve sabit şekilde yaptırmayı planlıyorum ama bu şarj meselesini çözmem lazım burdaki sorun sizce ne olabilir ? herkese yardımlarından dolayı teşekkürler

Kullandığınız tabletin pil özellikleirni bilmek lazım. Bazı tabletler usb den de şarj olabilme özelliğine sahip ama araç adaptörleri 500mah verdikleri için bu değer cihazı tatmin edemeyebilir.

Cihazın adaptöründeki güç değeleirni öğrenebilrsek bişiler yapılabilir. Bir de Bilgisayardan şarj olabiliyor mu ?

Cihazın güç değerlerini öğrendikten sonra kontaktan ve ya teybe gelen güççten hat çekerek tablete götürülebilir. Tabi 12v altında bir değerse araya transfortmatör koymak gerekir.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı weezerwawe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 00:01
bugün gerekli malzemeleri aldım ve yaptım ses filan gayet iyi fakat tablet çakmaklıktan veya usbden şarj olmuyor ve sabit şekilde yaptırmayı planlıyorum ama bu şarj meselesini çözmem lazım burdaki sorun sizce ne olabilir ? herkese yardımlarından dolayı teşekkürler
Yukarı Dön
errör Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı errör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 23:32
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 23:22
Ben dizi ve bazı filmleri sırf ses sisteminden dolayı arabada izliyordum bu taktikle. Arabada ses sistemi olunca çok keyifli oluyor. Heleki Game of Thrones dehşet ötesi oluyordu.

Eğer sabit bir sistem yapılacaksa ya kontaktan ya da teybe gelen elektrik akımından usta yardımı ile hat çekilip uygun adaptör ile güç sağlanabilir.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
moschino Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı moschino Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 16:10
bende çok düşünüyorum bunu..
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan
Yukarı Dön
arachnid Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı arachnid Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 15:49
tabletinin kulaklık çıkışından alicilik in gösterdiği kablo ile teybine giriş yapacaksın o kadar. tabletine elektrik vermez bu kablo. ayrıca tabletinin yanında verildiyse "çakmaklıktan elektrik kablosu" onu da kullanmaya devam edeceksin. verilmediyse bir tane edinmen gerekecek.  

aux giriş olmamış olsaydı "araç kaset adaptörü" ile  de zahmetsiz bir şekilde çözüm üretebilirsin. elektrik kablosu gene gerekecek.

Yukarı Dön
korkusuz202 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korkusuz202 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 15:17
dostum bi yerde gördüm sadece yapacağın çok basit şeyler
tablet tutucu,tablet,aux kablosu ve usb kablosu

bunlar elinde olunca hem sesi teyp çıkışından alırsın hemde şarjı da usb li teyp olursa usb den şarj edip dilediğince kullanabilrisin

Düzenleyen korkusuz202 - 11 Temmuz 2013 Saat 15:20
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
Yukarı Dön
howard Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı howard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 13:15
öncelikle tablet için önde yer açman olanaksız gibi bir şey :) kestim biçtim ben double teybi zor sığdırdım tablet hayatta girmez. fotolar arkadaşımda bi türlü alamadım een kısa sürede paylaşıcam tableti bağlamaya gelince direk bağlarsan bi erkek jack çıkarırsan ister telefonu ister tableti bağlayabilirsin anahtarlada akü boşalmasını önlersin :) teypten bağımsız on numara bişe olur bizim şirket araçlarındaki çocukların hepsi öyle kullanıyor mesela :)
Fikrim hevesimi alt etsin
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı weezerwawe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 03:48
anladım hocam yani tablet bu sayede elektrik alıcak di mi teypten ben başka şekilde birde güç için bir kablo filan yapmam gerekiyor sanıyordum da.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 03:13
hocam heryerde satılan aux kablosu var iki ucu da 3.5mm erkek jacklı ondan alıp siz bile halledersiniz.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı weezerwawe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 02:58
teypten hat çekme konusunu elektirikçi halleder sanırım di mi ? 
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 02:17
Aux varsa dediğim gibi 3.5mmlik aux kablosu ile işi halledersiniz.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı weezerwawe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 01:57
 pionner deh-2250ub evet aux girişi var. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6013 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1084 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 233 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49233 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 478 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 297 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 518 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4358 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1756 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 994 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1748 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28762 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3686 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26086 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2501 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 235 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English