|
|
Peugeot Bisikletler |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Secks
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Peugeot BisikletlerGönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 03:21 |
50 ml lik suluk yetmez yola çıkmadan bitiririm ben
![]() |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Secks
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 03:18 |
Yok arabanın yeri ayrı :) Ben de günlük kullanımda mesafenin uzun olması ve yolun çok fazla yokuşlu olmasından dolayı araba kullanıyorum ama bisiklet kullanılabilecek mesafede olsam yol da düz olsa kesinlikle bisikleti tercih ederdim. Ama yine de spor veya gezinti için çok keyifli bir alet bisiklet.
|
|
![]() |
|
mstf shn
1. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 14:22 |
|
çocuklugumda bisikletten inmezdim bi düşündüm, bir günde çok km ler yapıyorduk arkadaşlarla.
geçen hafta kardeşimin bisikletiyle markete kadar gidip geldim allahtan hava çok sıcaktı uzak biyerlerede gitmedim neyse bir gün sonra bacak kaslarmda bir agrı tam 3 gün den sonra agrı hafiflemeye başladı ne kadar tembelleştirmişim vucudumu o zamaan farkettim. şu an araştırıyorum en kısa zaman içinde bi bisiklet alacagım en azından haftada bir gün veya iftardan sonra hergün yemekten sonrada çok iyi olacak işlh.
|
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
dream
3. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 10:30 |
|
Anlamadım ben şimdi. Ne yapalım, scooter'a mı binelim, bsikletle mi gezelim, arabayı satıp harley mi alalım?
|
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
SDYMZ
3. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 10:21 |
bisiklet güzel suluk şahane |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ
İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 10:09 |
|
bende vardı pug bisiklet..
|
|
![]() |
|
_ali_
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 08:59 |
|
İşe bisikletle gidip geliyorum (mesafe 7km.), maalesef ülkemizde
bisiklet çocuk işi olarak görülüyor hala, mesela Hollanda Başbakanının
makam araçlarından birisi bisiklet ve sürekli kullanıyor adam :)
Bir de böyle bir şey varmış;
Bir de ülkemizde diğer ülkelerde olmayan bir dağ bisikleti ve çift amortisörlü downhill hastalığı var, herkesin 4x4 cipe binmesi gibi bir şey, bir de buna yolların düzgün olmamasını bahane gösterenler oluyor, gerçekte stabilize yolda ve patikada bile gerek yok dağ bisikletine, bir de boyuna uygun bisiklet seçememe ve seleyi bacak boyuna göre ayarlayamama sorunu var, 3 km.binen adamın omuz, bel ve bacak ağrıları tutmaya başlıyor bir daha da bisiklete binmiyor vs. Kısacası toplum olarak genlede bilgisiz olduğumuz ve pek ilgilenmediğimiz bir konu maalesef. |
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2013 Saat 23:11 |
|
Zamanında vardı siyah ama bısıklete bınmeyelı çok oldu oda ayrı bir zevk tabi :)
|
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Secks
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2013 Saat 22:59 |
|
Çok fazla araba konuştuk. Benden bir tane gelsin, var mı başka Peugeot bisiklet kullanan :)
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||