|
PTGaleriye Üye Araçları Eklenecek! [YAYINDA] |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Yazar | ||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2014 Saat 23:22 |
|
Aynen resimleri bekliyoruz arkadaşlar
|
||
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güncel...
Yeni üyeler veya aracını yenileyenler. RESİMLERİNİZİ BEKLİYORUZ...
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim arabaya +deri direksiyon günceli :)
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hafta başı, ayın son haftası günceli :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güncel
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Bomba Burda
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende merak ettim bak :) o 20 araç şey olmadıysa bende eski 307 mi atayım bak eğer olursa o geldi aklıma
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bekliyoruz bakalım bombayı heyecanla.
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sıkıntı Günceli,
Kimse görmüyor sanırım, Az sonra yeni yaptığım Bombayla geliyorum :))) 10dk sonra Konuyla karşınızda (:
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok Güzel Olmuş :) elinize sağlık. Yeni mailler gelmiş, 20 araca ulaşıldığında resimleri yükleriz. Resim göndermeye devam edin arkadaşlar. Anı olarak kalması güzel olacak :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel galeri olmuş, ellerinize sağlık araçlar çok hoş
|
||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|
Baktım, emeği geçenlerin eline sağlık..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
haydi bakalım hayırlısı
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi hayırlı uğurlu olsun...
|
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
|
Arkadaşlar ilk parti resimleri yükledim:
resimleri Aziz arkadaşımıza göndermeye devam edin. birikince yine topluca galeriye eklerim. resimler kaliteli cihazla çekilirse ve önden arkadan yandan görüntüsü olursa çok şık durur.
|
||
|
||
kaf kef
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkürler.. takipteyiz
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamamdır seninkinide aldım. |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
kaf kef
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok kardeşim gönderdim şimdi beni de ekle listeye mailleri tekrar kontrol et :) azizim
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Siteye yüklemeyeceksiniz,
Mail olarak mazizv@yandex.com adresine araç tanıtım yazısı ile birlikte yollayacaksınız. Sizinki diğer yayın tarihine kalacak anlaşılan :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
kaf kef
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben daha resim yuklemeyi bilmiyorum :( bu akşam ugrasacam resimleri çektim inşallah akşama yuklenmıs olur
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |