|
|
Park Sensörü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Buğra
3. Vites
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Park SensörüGönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 18:00 |
|
forumda tamponun siyah bant kısmına uygulayan bi arkadas vardı sanırım gayet başarılı ve şık olmuştu. bende suan yaptırsam o banta uygulardım
|
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
cnrars
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 17:36 |
|
alibaba denen siteden bant şeklinde bir şey almıştım zamanında 40$ dı. Benim 206 varken o bant gibi olan şeyi içten tampona yapıştırıyorsunuz, tamponu falan delmeye gerek kalmıyordu. bunlara bak derim, ben memnundum.
|
|
![]() |
|
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 14:26 |
|
Tamponun üst kısmındakı siyah kuşaklara takılıyor genelde park sensörü ama açılarına çok dıkkat edın tam performans alamayabılırsınız iyi yapılmayan bır montaj karşısında.
|
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 12:39 |
|
tapmonun üzerindeki siyah cıtalara hocam
|
|
![]() |
|
sulocan_5
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 11:53 |
|
selam.benim peugeot 206 XT aracım var.Park sensörü taktırmak istiyorum.Aracın alt tarafındaki boyalı kısma mı yoksa bagajın altındaki siyah kısma mı taktırmalıyım?Çünkü ona göre renk seçicem.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||