![]() |
|
206 Orjinal Sunrrof Ayakları (çıtaları) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayati09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 18:10 |
kardeşim foto varsa atarmısın
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarına hazır kardeşim. normalde şuan gezıyor olucaktım ama tanıdığa iş yaptrılmaz olayı cok doğruymus bı kez daha anladım..
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne zamana hazır oluyo araba kardesm :))
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda kronik sebeplerden dolayı uçurduğum orjınal sunroof camının altındakı ayakları eger orjınal cam bulamazsam kullanırım dıye saklamaktaydım. Orjınal sunroof buldum malum fiyatlara. Daha ucuza (400-500 tl) bıre bır camlarda bulmak-yaptırmak mumkun fakat alt ayakları yok ve bulanmıyor sunroof camının kendısı gibı. Eger bu sekılde cozume ulasan ulasmayı dusunen varsa elımdekı çıtaları verebılırım.
Düzenleyen Black GTI - 25 Haziran 2013 Saat 08:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |