|
13 çelik veya 14 jant satan var mı ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
isseymiyake
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 04:37 |
Arkadaşlar özellikle 13 jant arıyorum(çünkü elimde bir takım kış lastiği var 13 ebatında,ziyan olsun istemiyorum) ancak hiç bulamazsam en kötü ihtimal uygun fiyat olursa 14 jantta alabilirim belki.
Özellikle 13 inch (4*100 bijon) güzel ve sağlam çelik jantlarınız varsa uygun fiyattan düşünebilirim. Not: Burada jant bayi bana 0 jantları 400tl'ye bıraktı lütfen ona göre fiyat veriniz.(fiyat olarak 2.el aldığıma değsin) Jantları kapıda ödeme (peşin) veya sahibinden.com(get) gittigidiyor tarzı mağaza vasıtasıyla alabilirim. Lütfen hasarlı,kaynaklı veya yıpranmış jantları teklif etmeyiniz.Toyota Corolla(eski kasa) için düşünüyorum,ona gidecek tarzda olursa sevinirim.. Aradığımı veya umduğumu burada bulamazsam 0 alıcam...
Düzenleyen isseymiyake - 22 Haziran 2013 Saat 04:57 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |