![]() |
|
Aracımın sağ cam ve sağ ayna çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dark.stil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dark.stil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 19:44 |
sigorta kutusuna baktımbir tane sigorta var onu çıkarttığım zaman tüm kapıların otomatikleri iptal oluyor. sağ taraftaki kapı yı tam sökemedim ama aralayarak kabloların takılı olduğunu gördüm tam çıkartamadım.
|
|
![]() |
|
dark.stil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dark.stil
![]() ![]() ![]() ![]() |
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. öncelikle dediğiniz doğru elektrikçinin yabancı olduğu bir modelmiş onu özellikle sordum. kapım merkezi kilit olarak kilitliyor onda sıkıntı yok cam aynam ve ısı göstergesi çalışmıyor yarın ilk işim sigortalara bakam olacak şuanlık teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.
|
|
![]() |
|
NEMİDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KUMANDA PANELİNDEN YAPIYOR TAMİR EDİLME ŞANSI VAR OLMAZSA DEĞİŞECEK.
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
sag kapidaki eloktronik donanimlar calismadigina gore kablolamayla alakali bir sorun vardir. Kapi yuzu sokulup kontrol edilmeli ayrica kapiyle direk arasindaki kablo soketide kontrol edilmeli. Sigortayla alakali sorun oLsa camlarin ve aynalarin tamami devre disi kalir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
tüm puglar için kullanım kılavuzları ve sigorta kutu bilgileri...
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
sakınnnn elektrikçiyim diyen herkesi aracına sokma, bilmiyorum abi diyenine ben rastlamadım git bu aracı tanıyan bi elektrikçi bul bulamazsanda buradaki; konuya hakim, yardımsever arkadaşların fikirlerini aldıktan sonra bir elektrikçiye git tarif et o yapsın ....
bencede sigorta değişimi ile çözülebilecek bir sorun ancak! sigortanın atma sebebinide araştırmalı, kapıya giren kablolarda bir aşınma kısa devre mi var? cam motorun, ayna motorun vb aşırı yüklenme mi yapıp sigorta attırıyor? camın\aynan su aldıda içerde bi devre oksitlenme mi yaptı vb vb acele edip aracını tanımayan elektrikçilere gitme, adım adım hepsini çözeriz ...
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
307 nin sigorta şemasını internetten rahatlıkla bulabilrsin
Şemada hangi sigorta/numara hangi işlevi görüyor rahatlıkla bulursun Sigortadan ise zaten görürsün,bakır kısmı kopmuş olacaktır Yapman gereken aynı değerde yeni bir sigorta takmak olacak Bu şekilde çalışmayan aksamın sigortadan olup olmadığını anlayabilirsin Elektrikçinin işine gelmemiştir yada para için söylemiştir Muhtemelen sigortadandır diye düşünüyorum Sigorta şemasından yararlanmanda fayda var diye düşünüyorum Düzenleyen tlp - 16 Haziran 2013 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dark.stil
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım bilemiyorum kusura bakmayın. Ama benim bir derdim var 307 aracımı yeni aldım. fakat sağ ayna sağ cam ve dış ısı göstergelerim çalışmıyor. satıcıya sorduğumda sigortadan olur demişti. bende aldım. elektrikçiye gittiğimde komple dağıtmamız lazım ama masrafı çok büyük deyip beni korkutuyorlar. kullanan bir kaç arkadaşa sordum basit bir şeydir önemli değil diyorlar. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |