|
Ankara Üyeleri !!!! 23haziran izmit toplantısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 Saat 02:41 |
||
|
|||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Süpersin Ali..
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Haydi başkent göster gücünü.
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ankaradan katılım bekliyoruz, hadi bakalım Angaralılar :))
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Güncel...
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Merhaba arkadaşlar,
Malumunuz site ve forumun 5. yılı etkinliği için tüm illerden gelen arkadaşlar İzmit'te toplanacak. Etkinlik bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Gİtmek isteyen arkadaşlar kişi ve araç durumlarını buradan bildirebilirler mi ? Eğer uygun sayı ve aracı bulabilirsek ekonomi amaçlı daha az sayıda araç ve çok kişi ile yola çıkabiliriz. Bu konuda ivedilikle gelmek isteyen kişiler bana durumlarını bu başlık altından yazarsa değerlendirmeyi yapıp planlandığı şekilde yola koyuluruz. Saat 8de yola çıkmış olmamız lazım yol en iyi ihtimal 3 saat sürer. Bunun için ankara içindeki arkadaşların buluşma deadline ı 7.30 olmalı. 8de harekete geçeriz 8den sonra gelecek arkadaşlar şimdiden söylüyorum kusura bakmasın ben tek araba dahi olsam hareket ederim. Yolda yakalayabilirisniz . Yanlış anlaşılmasın benim prensibim saatinden önce gelmeye çalşır saatinde hareket ederim. Afedersiniz babam olsa beklemem. Düzenleyen Alicilik - 15 Haziran 2013 Saat 01:21 |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |