![]() |
|
Telefon Sapığı :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 Saat 16:55 |
||||
1000 tl yolla müthişti.
![]() |
|||||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||||
![]() |
|||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Ben bıktım senin fotoşoplu resimlerini ifşa etmekten sen hala fotoşop peşindesin :)
|
|||||
![]() |
|||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||||
Serkan abi SS ne yav :D 100 tl peşinat alayım SS ile ilgili google ne derse hepsini yapıp gönderirim :D
|
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||||
![]() |
|||||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||||
SS geldimi ki 1.000 TL istiyon? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||||
ahahaha muhabbetler şeker :D :D serkan abi noldu bizim 1000 tl :D :D
|
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bende sesi soluğu niye kesildi diyorum. gitti 1000 tl :D
Emre 1000 tl demek ne demek sen biliyon mu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
yav gülelim diye pay ettim zaten herkeze ama gülüyoruzda bu terbiyesizi bulup haddini bildirmek lazım dı ![]()
:D :D :D abi yenge duymasın ![]() ![]()
Valla şöyle bi aynaya baktım bende noluyor diye, hatta seslendim "selda" diye allahtan cevap vermedim ben diilim herşey yolunda
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Aziz - 17 Haziran 2013 Saat 09:45 |
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
:)) |
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
selda ?
sen bizi mi kandırıyordun kız ?aziz diye... bırak şmdii adamdan iyi mi bilecen
|
|||||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Aziz garanti hesabına 1.000 TL gönderiyorum adriana lima için ama önce SS isterük :)
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
Abi her okudukça gülüyorum valla ya :)))
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||||
Pek bi şirin :)
|
|||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||||
![]() |
|||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||||
Aziz'im gitme ne olur bizle kal Aziz olarak kal..ne adrianası ne elizabethi kardeşşş :( :D :D
|
|||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||||
![]() |
|||||
||||
Bakmayın güldüğüme sizinle muhabet amaçlı paylaşıyorum, birde öbür yüzünden bakın.
bu tip insanlardan nefret ederim, yani belki bayan numarasıda vardır elinde rahatsız edip duruyordur, bu adamın rahatsız ettiği bi yakınımızda olabilir. şuna bi ayar vereyim diyorum becerebilirsem :)
|
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||||
hesap numaranı ver aziz parayı denkleştirdim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||||
Azizim noldu sana :D
|
|||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||||
![]() |
|||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||||
1000 tl? adriyana? yehuuuuu
![]() |
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
||||
allah sizi ne etmesin
![]() ![]() ![]() Gelişmeler gelecektir :D
![]() |
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Bizde seni erkek adam gib adam aziz abi diye bilirdik selda abla çıktın ya :))))
|
|||||
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |