![]() |
|
ince stepne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 20:06 |
|
DH de bir kaç arkadaş yeni aurise LPG simit tüp takdırdılar Mevcut stepnelerini verip üzerine 150tl verdiler ve bu ince stepneden aldılar. Pahalı bir melet ama yer açısından çok işe yarıyor |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Normal değerler. Stepnenin aynı ölçülere sahip olması gerekmez. İkisininde yerden yüksekliğine baktığınızda ufak bir boy farkı olur o da sizin stene 3mm daha havada kalır |
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Upward's
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Çok pahalı bu..
|
||
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pahalıymış yahu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
http://www.hepsiburada.com/liste/ajs-mini-stepne-yedek-lastik-tum-binek-arac-ebatlarina-uygun/productDetails.aspx?productId=otysf555270&categoryId=259720
Burda var satın aldıktan sonra arayıp lastik ölçülerini alıp ona göre gönderiyorlarmış Düzenleyen Serkan - 09 Haziran 2013 Saat 11:37 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ya benim orjinal jantlar 13'' ama orjinal stepneyi 15'' koymuşlar. Garip geliyor bana.
Orjinal lastik ebatları; 165/70/13 Orjinal stepne lastik ebatları; 115/70/15 Neyse dile getirmek istedim. Umarım bulursunuz istediğiniz özelliklerde. İyi günler. |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar lpg uygulamasından sonra daralan bagajımıza ince stepne almayı düşünüyorum.
205.55.16 jant lastik ölçülerim 4x108 bijon aralığım. Bu ölçülere uygun İNCE STEPNE arıyorum. |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |