![]() |
|
peugeot 206 tüm modeller için chip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 14:49 |
2003 altı kullanamayacak mı?
|
|
![]() |
|
@lq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip bilmediğiniz ürünleri kullanmayın arkadaşlar, hatalı avans haritaları özellikle atmosferik arabalarda kırmanıza sebep olacaktır. ya da hatalı benzin haritaları yüksek EGT ye sebep olacak, subap,piston ya da Turbonuzda probleme neden olacaktır.
Bu tip uygulamaları daha önce denenmiş güvenilirliği kanıtlanmış kişilerle çalışın.
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chip ne işe yarar hocam ? ben ilk defa görüyorum
|
|
![]() |
|
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ve peugeot 206 için çok az sayıda chip satan yer var ve az olması sebebiyle çok uçuk fiyatlar söylüyorlar E bay sitesinde tüm 206 modelleri için beyine entegre edilen obd 2 chip buldum ve bilgilerinize sunmak istedim. İlgilenenler varsa link : http://www.ebay.com/itm/2003-03-Peugeot-206-OBD-Performance-Flash-Chip-/320550108243?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4aa2467c53&vxp=mtr
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |