|
306 Servis Bakım El Kitapçığı (İngilizce) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 10:08 |
ellerine sağlık teşekkürler harbiden türkçe yapsalarmıs kitapcıgı güzel olurmus
|
|
QWERTY
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
iyi günlerde kullanın keşke türkçe olsaydı ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cok tesekkurler ederim yardimin icin.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
volkan22 isimli üyemizin isteği üzerine internet üzerinden yaptığım araştırmalarda ingilizce dökümana rastlayabildim. aracın modeli eski olduğu için internet üzerinden kullanım kılavuzu dışında türkçe 306 dökümanı bulmak zor, umarım işinize yarar resimler ve google translate fikir vermek açısından işe yarar diye düşünüyorum.
http://tr.scribd.com/doc/96495502/haynes-manual-peugeot-306 linke tıklayın, sayfayı aşağı indirdikçe pdf sayfalarının açıldığını göreceksiniz. Düzenleyen rolandgarros - 07 Haziran 2013 Saat 00:00 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |