![]() |
|
Bıktım bu gergedan reklamlarından :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 19:30 |
|
yanlış yazmışım yahuu kolbaşı olcak :) sorma yaa iznik yenişehir arasında denk gelmişti gece 11civarı oralarda tenha zaten pek radyoda çekmiyodu öle denkgeldi merak ettim dinledim yerlere yattım gülmekten sonra orijinal cd player aldım artık radyoyla işim kalmadı
![]() |
||
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Oho hocam sızın reklam baya bı alır götürür adamı nerden denk geldı marşlar falan yanlız onbaşı değilde Kol başının kır atı dıye hatırlıyorum ben o marşı baya bi güldüm yani başka bişey demiyorum ![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet işi iyicene abarttılar bitanesine denk geldim geçenlerde iznik yenişehir arasında enteresan ismi bile çıkmayan bi radyoydu yine ölebir malum ürün reklamı bunlar daha yaratıcılarda hemde ismi osmanlı güllesi ve arka fonda mehter marşı ve takdir edersinizki yinede şahlanıyoor aman onbaşının kıratı diye.. :) yahuu gülsem mi kızsammı bilemedim mehteri bile nelere alet ediyolar orda konusan adamda şöyle işe yarıyor böle yapıyor memnun kalmazsanız arayın beni numara veriyor filan yuhh be dedim artık ve kanalı değiştirdim
![]() |
||
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
aslında ilacı içip reklamı yapan o arkadaslarda etkisini denemek lazım :DDDD
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Olay ne arkadaşlar ben hiç duymadım, biri açıklasın
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
sadece radyolarda mı tv de bile çıkıyor, ben türk filmi hastasıyım bir kanal var güzel filmler çıkıyor ama bir film 6 saate bitiyor
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
saçmalık...o kadar problemin var ise üroloğa git, ya da aktarlara git arkadaş..bu kadar mı acizsin :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
bunlarınki rezillikten başka bişey değil.yasaklanması gerekli ama ondan sonra eminim yine birileri sokaklara dökülür.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Radyo dinlemediğimden konuya vakıf olamadım ?
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
hakkaten bende bi ara denk geliyodum. başta öle bi radyo geyiği zannettim ama adamlar baya baya satmaya çalışıyor. eminim inanan ve ihtiyacı olan alıyodurda...
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
kasırga16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasırga16
|
Arkadaşlar bu aralar hangi radyoyu açsam gergedan reklamı bu ne iş ya ? adamlar tam tiyatro çevirmiş siz ne dersiniz ?
![]() |
||
'Kötülüğü andıkça, kötülük yayılır.'
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |