![]() |
|
boya kodumu bulamıyorum? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 11:26 |
|||||
sigorta kutusunu aç oradada yazıyor
|
||||||
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
||||||
![]() |
||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
evet onurcum halledildi. konu kilit lütfen :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||||
hacılar teşekkür ederim EYC yazıyor zaten arabada :D ben ne biliyim onun boya kodu oldugunu :D #DD#3BG falan fistan bişeyler arıyorum bende kasada :D :D :D yanlız bi yoğunluk geldi iş açısından ne yapacağımı edeceğimi, parça siparişi verdimmi vermedim mi çözemedim, bi ara Alicilik telle girdi araya ama ne dedim hatırlamıyorum :D :D :D sonra aradım cvp vermedi
![]() |
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|||||
Deniyorum ama tuhaf tuhaf şeyler istiyor benden ...
|
||||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||||
![]() |
||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||
benim renk EGE - ÇİN MAVİSİ yazıyor. Benim kodu ege mi yani? |
||||||
![]() |
||||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
tamirci gibi bir şey vardı onun seçip deneyin |
||||||
![]() |
||||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||||
Sürücü kapı kasasında yazıyor benım ama .
|
||||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||||
![]() |
||||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
başındaki exl benim boya kodum :)
|
||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||||
![]() |
||||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|||||
Yaa bu servicebox ben kayıt olamıyorum neden ?? |
||||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||||
![]() |
||||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|||||
http://www.peugeotlogic.com/workshop/wshtml/body/paint/paintc1.htm
buradan bakın istediğinize hepsi mevcut.
|
||||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||||||
![]() |
||||||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|||||
servicebox tan bakınca bende de ezr yazıyor, muhtemelen sizinki de budur. emin olamıyorsanız yetkili servise teyit ettirin, telefonla sorabilirsiniz...
|
||||||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
KASA RENGİ EYC - KUARTZ GRİSİ BOYAbu yazıyor, kod dediğimiz EYC olan mı yani?
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|||||
http://public.servicebox.peugeot.com/
burda araç özelliklerinde yazar...
|
||||||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
arkadaşlar kapılara, kaput ve bağaj bölümlerinde bakmadığım yer kalmadı boya kodumu öğrenmem lazım, spoiler ve marşpiyel alacağım boya kodu istiyorlar :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |