![]() |
|
Kumandalı egzoz taktıracağım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 00:31 |
tamam kardeşim ;)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
hatirladim kardesim street art ? :) |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
beni tanımadın galiba kırmızı 106 2.sanayi senin arabaya baktık ya 09 plaka değilmi senin araç ???
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
konuyla çok ilişkili değil ama son susturucudan hemen önce bir delikle birkaç hafta kullandım aracı yüksek viteste çok güzel hızlanıyordu ve devirlenmeside bayağı bi rahatlamıştı motorun ha yakıta etkisi neydi bilemiyorum ama egzosu tamir ettirdikten sonrada bulamadım birdaha o devirlenmeyi falan
|
|
![]() |
|
İzmir'de yönlendirebileceginiz bir yer var mı
|
|
![]() |
|
Ben bu vanalı egzozları hiç tavsiye etmiyorum belli bir zamandan sonra kelebek takılı kalıyor ve düzeltemiyorsunuzarkadaşım 450 tl aldı ama 1 sene olmadan kelebek takılı kaldı...
bende ilk bu vanalı egzozu çok ararştırdım ama sonra vazgeçip carub abartı aldım çokta memnunum .. Vanalı alıcaksan warex al bişeye benzesin ama onlarında fiyatları 1000 tl den başlıyor ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
bu egzozların açma kapama mekanızmalarının plastık olduğunu taktırmaktan vazgeçtığını garantısı olmadığını söylemıştı bu forumdan bır arkadaş sağlam bısey olmasına dıkkat edın ozellıkle genel olarak çok güzel gıbı gozuksede fazla uzun bır ömru yoksa yaptırmayada değcek bişey değil diye düşünüyorum ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hocam orjinal egzozun orta susturucunun başladığı yerden bir boru uzatarak arabanın diğer tarafına(arkaya) isteğine göre abart yada başka bir egzoz takılıyor. kumanda kapalıyken normal ses çıkıyo açıkken abart sesi çıkıyor.
@EErgul kardeşim sesin değişmememsini istiyorsan vanalıyı takma sebebin nedir.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
çoğu yer kat. dan yaptırıyor bu işlemi ve iğrenç bir ses çıkıyor ses arkadan değil arabanın tam ortasından geliyor :D dikkat edin bu durumlara istanbul'da yaptırıcak olan varsa bostancı sanayide mustafa abi iyi yapıyor gider egsoz
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
bende düşünüyorum böyle birşey de şuan var olan egsozumun sesi mi çıkacak kumanda kapalıyken yani. 2 tane son susturucu olacak doğru mu ? ben ses değişsin istemiyorum .susturucuma ellemeden vana ekleyebiliyorlar mı acaba ? yeni susturucu da eklemeden.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benim bildiğim kadarıyla 2 çeşidi var içerden düğmeli fiyatı bana 150 demişlerdi.
birde uzaktan kumandalı var onlar hazır geliyor 300 den başlıyor kalitesine göre artıyor. orjinal egzozun duruyor T şeklinde yada Y şeklinde diğer egzozu bağlıyorlar dilediğin gibi açıp kapatıyon ama vizede görürlerse sorun oluyor...
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
Kumandalı egzoz taktıracağım fakat sahibinden.com da inceledim. 160 170 tl ye de var. 700e kadar gidiyor. egzozmarketin cok referansı var gordugum kadarıyla. bilgisi olan var mı ne önerirsiniz? bi de orta susturucuda yapıyolar bu olayı sanırım simdi bu egzozu taktırdıktan sonra bi de son susturucu mu almam gerekıyor yoksa yanılıyor muyum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |