![]() |
|
Motor Yağ Haznesini (Karter) Deldik - Resimler 1Sf |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 20:49 |
ee ne yapıcaksın ki kardeşim başka bugun değişmesem 10 gun sonra değişicektim :) Dilekleriniz için tşk ederim Bu tarz durumlar can sıkabiliyo ama inanın 300-400 TL lik masraflar bana hiç bişey gelmemeye başladı Triger kayışını kopardıktan sonra verdiğim 1250 TL den,trigerden sonra geçirdiğim ufak bir kaza sonucu verdiğim 500 TL den sonra bunlar küçük geliyo malesef ve seviniyorum o derece :) Şu mübarek kandin gününde dileğim Allah kimselere kaza bela vermesin Unutmayalımki biz ne kadar dikkatli,kusursuz olursak olalım,karşıdakine dikkat edelim Bir taş bile nelere kadir |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun en korktuğum şey. Koca koca taşlardan kaçarken bir gün taklaya geleceğiz ama. En iyisi ilk fırsatta karter koruma almak ya.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, allah beterinden saklasın dostum..Ucuz atlatmışsın gerçekten..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
küçük kazalar büyük kazaları engellermiş allah esirgemiş geçmiş olsun
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
çok talihsiz.geçmiş olsun.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
antalya yolunda sol şeritteki station aracın camından bir basket topunun yola atıldığına ve onu sağ önden altına alan ptt kamyonun resmen zıp zıp zıpladığına şahit olmuştum , hızınıza bağlı olarak çok sakat durumlar bunlar, geçmiş olsun ..
ayrıca iyimserliğinize hayran kaldım ![]() Düzenleyen errör - 04 Haziran 2013 Saat 22:34 |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
o ne ya deliklikten çıkmış hocam o çok büyük geçmiş olsun
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Rabbim beterinden korusun tekrar çok geçmiş olsun.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Arkadaslar resimler
Bu karterin hali ![]() Bunlar yarattigi tahribat ![]() ![]() ![]() Buda yeni karter ![]() 230 tl karter 55 tl yag (total 10/40) 15 tl yag filtresi 100 tl iscilik Yag masraflarini saymiyorum zaten degisimi gelmisti |
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
karter muhafazası olaydı kurtatırdınız büyük ihtimalle en fazla koruma hasar görürdü. bide benim araç 206 hdi de dizel motoru sığdırıcaz diye alt taraf okadar yere yakınki biraz yüksek bi yer olunca vuruyo direk ama koruma olunca daha az üzülüyo insan kafası rahat oluyo insanın hiç olmazsa.Bence internetten bi araştırın cok pahalı değil karter koruma 50 tl civarlarındaydı enson tekrar geçmiş olsun..
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
Karter muhafazası aldığımda yoktu
Öyle kullanıyodum
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Amaan allah korumus ya tekerlek hizasına gelseydi.. benim kardeşimin başınada avcılarda metrobüs çalışması sırasında gelmişti aynı böle bi olay o taştan son anda kaçmış fakat lastiğin kenarı vurmus heralde lastik yarılmıştı inş karterden başka bi arıza cıkmaz.
bende arabanın altını bi kere vurdum göstergede her çalıştırdıgında yağ seviyesini gösteren cubuk kafayı yedi yağ yok diyip duruyodu sonra kendi kendine düzeldi buarada sizde karter koruması varmıydı acaba? benim araç 206 hdi bende var
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
gecmis olsun, birgun bnmde basima geldi otobanda giderken ev kapisinin yolda ne isi vardir derler ya.
yuk tasiyan araclar yuzunden oluyor bunlar emniyetsiz lik:S ucuz atlatmissin gecmis olsun
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
geçmiş olsun, Alllah daha büyüklerinden korusun...
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Geçmiş olsun ..
|
|
![]() |
|
Durumu karter değişimi ile atlattık
Allah daha beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Geçmiş olsun inşallah sadece karterle kurtarırsınız.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun umarım dediğiniz kadar basıt hallolur olay.Malesef çok sorumsuz ınsanlar var herseferınde ben kaldırırm böyle taşları adam park edıyor lastiğe koyuyor gıderken yol ortasında bırakıyor taşı gidiyor nedesen boş işte yapcak bişey.Anayolada kamyondan falan düşmüş olmalı yada çalışma varsa o esnada orda kalmıştır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun. karter koruyucu şart.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |